1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bulletstorm - można odpalić bez LT+1.1?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Loreno, Marzec 17, 2011.

  1. Loreno

    Loreno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!

    Po uruchomieniu kopii Bulletstorm'a Xbox chce się zaktualizować. Czy po instalacji tej aktualizacji kopie gier będą działały bez problemu? Mówię tu o grach bez AP25 (np. Bulletstorm).

    Nie mam LT+1.1 tylko jakąś wcześniejszą wersję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bigosPL

    bigosPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    z tego co mi wiadomo ap25 nie ma do bulletstorma więc nie powinno być problemu ;)
     
  4. Loreno

    Loreno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy najnowszy dash może spowodować, że nie będą mi działać jakieś kopie gier?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jeśli masz spoof albo podmieniony naped to jest to prawdopodobne....
     
  6. Loreno

    Loreno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie mam podmienionego napędu. To znaczy, że najnowszy Dash nie spowoduje nic "złego"? Ciągle wydawało mi się, że gdy wgram najnowszą wersję to nie pogram już na kopiach zapasowych.
    Na 100% wgranie aktualizacji z Bulletstorma nie zablokuje mi możliwości gry na kopiach zapasowych?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  8. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    611 instaluje bulletstorm więc chyba nic się nie stanie dopiero w 625 przestają działać 3 gry.
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli masz metodę 3x dash to przestanie Ci działać AC:B, Fable 3 i NFS HP (chyba że wgrasz LT+ i będziesz miał te gry z patchem Ap 2.5) :)
     
  10. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Nie bedziesz mogl grac w gry ktore maja AP 2.5 a Ty nie masz ich spaczowanych, jest to bodajze 6 tytulow (?)

    (jesli zaaktualizujesz dasha tego w Bullecie)
     
  11. Loreno

    Loreno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W takim razie jaką wersję Dash'a najlepiej ściągnąć, aby gry działały bez problemu?

    Teraz i tak nie mogę grać w gry z AP25 (np. AC:B mi nie działa), więc później po prostu przerobię na LT+1.1 i będzie śmigać.


    Dzięki za duże zainteresowanie wątkiem
     
  12. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Jesli tak - sprawdz jaki masz dash jesli starszy(to aktualizuj do 9199) lub maksymalnie 9199.

    to przeczytaj, to cos co Ci pomoze co do AC:B np.

    A jesli chcesz zagrac poprostu w Bulleta i potem nie miec mozliwosci grania w te gry z AP 2.5 to zainstaluj dasha wlasnie z tej gry. jest to dash z koncowka 625 (jest na stronie microsoftu)
     
  13. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Wgraj 2.0.12611.0 jeżeli chcesz grać we wszystko oprócz Dragon Age 2 (kopia) i gier z AP 2.5 - AC:B, Fable 3, NFS HP

    Jeżeli wgrasz 2.0.12625.0 to pograsz we wszystko w tym Dragon Age oprócz AC:B, Fable 3, NFS HP, CoD BO, CoD MW 2 i Halo Reach - jedynym wyjściem by zagrać w te gry to LT+
     
  14. Loreno

    Loreno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Teraz mam 2.0.9199.0

    W takim razie wgram 2.0.12611.0 i będę mógł grać we wszystko bez AP25 (dlaczego DA2 też nie działa?)
    Później przerobię na LT+1.1 i będę mógł grać w gry z AP25 i DA2.

    Dobrze rozumiem?

    Skąd ściągnąć 2.0.12611.0?
     
  15. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    DA 2 nie działa na 2.0.12611.0 bo wymaga dasha 2.0.12625.0 (ma wave 11)
     
  16. Loreno

    Loreno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    OK.

     
  17. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    2.0.12611.0 - jak wgrasz to to pograsz we wszystko oprócz gier z AP 2.5 (AC:B, Fable 3, NFS HP) i Dragon Age 2

    2.0.12625.0 - jak wgrasz to to pograsz we wszystko oprócz gier z AP 2.5 (AC:B, Fable 3, NFS HP, CoD BO, CoD MW2, Halo Reach)
     
  18. Loreno

    Loreno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki H3XTOR.

    Wgram 2.0.12611.0, a jak już wszystkie gry będą wychodziły od razu z AP25 to zrobię LT+1.1
     
  19. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Wiesz generalnie MS może w każdej chwili dodać AP 2.5 do starszych gier - m.in dodano AP 2.5 do Cod'a BO, MW2 i Halo Reach w dashu 2.0.12625.0
     
  20. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Takie małe sprostowanie do dasha 611 nie pograsz sobie jeszcze w HOMEFRONT bo wymaga 625.:)
     
  21. Loreno

    Loreno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na szczęście nie zamierzam w to grać. Wie ktoś jaka wersja Dasha instaluje się z płyty Bulletstorma?
     
Wczytywanie...

Poleć forum