1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bulletstorm na iXtreme 1.61 i napęd Samung

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez glodos, Marzec 5, 2011.

  1. glodos

    glodos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, od dawna nie interesuję się nowinkami w świecie xboxa, więc nie jestem na bieżąco. Piszę tutaj, bo pewnie to lamerskie pytanie a nie chce zaśmiecać innych działów. Otóż:

    Mam firmware iXtreme 1.61 na Samsungu spoofowanym jako LiteOn. Do tej pory grałem we wszystkie gry normalnie, włącznie z najnowszym TestDrive, CoD:BO, Castlevania itd.. Żadnej gry z AP nie uruchamiałem. Mam tego dasha, który zdejmował blokadę z dysku po banie (sorry nie pamiętam numerku).

    Chciałem sobie zagrać w Bulletstorm, jednak po włożeniu płyty pokazuje się tylko logo xboxa (tak jakbym włozył płytę do kompa).
    No i teraz pytanie. Jak zrobić, żeby działał? Próbowałem znaleźć coś na forum, ale wszystkie informacje są w totalnym chaosie, nie wiadomo gdzie, czego szukać. A w tematach jest tyle różnych wypowiedzi, że już sam nie wiem która mnie dotyczy.

    Liczę na pomoc, pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    dash to chyba 9199, ale jak po włożeniu gry pokazuję się logo XBOX to chyba zły Wave masz Bulletstorm posiada oryginalnie Wave 10 dobrze spaczowałeś grę??
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jeśli masz spoof napędu to chyba nie pograsz bo przy aktrualizacji dash wykryje spoof.....ale jeszcze niech się ktoś wypowie.....
     
  5. glodos

    glodos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Do tej pory wszystkie gry dzialaly bez patchowania. Czyli wychodzi na to ze mam spatchowac, do nizszego wave, tak?
     
  6. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    spróbuj bo COD:BO, TDU2, i Castlevania maja Wave 6 dlatego działają od razu, ściągnij 360WavePatcher 2.1.9 i spaczuj z Wave 10 na Wave 6
     
  7. glodos

    glodos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok, już wszystko jasne. Dzięki wielkie:)
     
  8. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja zamiast patchować używam active iso...
     
  9. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    maly offtop czy TDU 2 ma AP 2.5?
     
  10. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
  11. glodos

    glodos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Powracam jeszcze do tematu. Gra teraz się uruchamia jednak, boję się aktualizacji gdyż czytałem że ona może być groźna dla mnie (podobno wykrywa spoof?) jakie to ma konsekwencje?
     
  12. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli masz iXtreme 1.6 to nie uruchomisz gierek z AP2.5. Na spoofowanym napędzie też nie pograsz w gry AP2.5 ponieważ napęd Samsunga nie obsługuje AP2.5 ale konsola myśli że ma w sobie Litka który to jednak obsługuje - mimo to aby pograć w najnowsze gry mające to zabezpieczenie czy też nie musisz zaktualizować sobie konsolę, co nie wnosi nic groźnego, do puki nie będziesz chciał uruchomić gier z AP2.5. Bulletstorm powinien się ładnie odpalić ponieważ nie ma zabezpieczenia i musisz zrobić aktualizację aby w niego zagrać.
     
  13. glodos

    glodos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Generalnie nie interesują mnie na razie gry z AP, więc płakać nie będę. Ok dzięki za pomoc, właśnie miałem wątpliwości jak to jest ze spoofowanym napędem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum