1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BULLETSTORM prolem z odpaleniem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez xaxon, Luty 25, 2011.

  1. xaxon

    xaxon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin
    Wrzucam post na prośbę użytkownika DaOnionMan

    "....... właśnie odebrałem przerobioną konsolę LT+. odpaliłem bulletstorma i nic się nie dzieje - tzn. wyskakuje napis zagraj w grę ale bez ikonki, po odpaleniu wyskakuje napis żeby przetrzeć płytkę - tak samo miałem poprzednio bez LT+ (oczywiście inne gry, bez LT+ spokojnie odpalają). czy muszę coś tam jeszcze grzebać w tym iso? wersja to oczywiście COMPLEX. "

    pozdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    coś źle nagrane może....za mało informacji hehe
     
  4. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    ciężko wywnioskować, że skoro każdemu działa bez kombinowania, a jemu inne gry po za tą chodzą to oznacza, że źle nagrała się płyta?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    no bo może źle nagrał....albo uruchomil 15 programów podczas nagrywania i wszystko....
     
  6. DaOnionMan

    DaOnionMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć, dzięki za odpowiedź (i za wrzucenie tematu xaxon). Sprawa wygląda tak, że nie pamiętam już kiedy miałem źle wypaloną płytę, jeżeli to robię to uruchomiony jest tylko imgburn, bez żadnych śmieci dookoła. Zaraz już po wysłaniu tego zapytania zrobiłem jeszcze AC:B, który wcześniej oczywiście mi nie chodził, gdyż nie miałem LT+ i tutaj jest pełen relaks, gra chodzi czyli jednak mam tego LT+. Natomiast dash mi się zaktualizował z płyty Bulletstorm. Czytałem w innym wątku, że może lepiej palić to clonem? Jak rozumiem ten wątek http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html nie dotyczy już Bulletstorm?
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak jest przeczysc szmatka tzn ze sie zle nagrała
     
Wczytywanie...

Poleć forum