1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BulletStorm.XBOX360-COMPLEX problem

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez grzegorzk16, Luty 18, 2011.

  1. grzegorzk16

    grzegorzk16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam problem ze nie moge nagrac dobrze tej gry. Wydaje mi sie ze to jest spowodowane wersją gry od COMLPEX, a dlaczego? poniewaz dead space 2 równiez od COMPLEX nie moglem nagrac a np. test drive unlimited z innego zródła nagrałem bez problemu a przy COMPLEX pojawia mi sie cały czas ten sam błąd w imgburn przy finalizowaniu dysku.
    I 11:45:37 Finalising Disc...
    W 11:47:11 Potential 'WaitImmediateIO' Deferred Error - (66%, 0/3) - No Seek Complete
    W 11:47:11 Finalise Disc Failed! - Reason: No Seek Complete
    W 11:47:11 Retrying (1 of 3)...
    I 11:47:12 Exporting Graph Data...

    Ktoś miał juz taki problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    finalizowanie dysku nie ma nic wspolengo obrazem
     
  4. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Temat dotyczący tego obrazu już jest.

    Co do "wystawcy" gry inni nagrywają i im chodzi.

    Jeśli chodzi o nagrywanie płyt zawsze jest to samo: zmiana nagrywarki na inną, wgranie najnowszego firmweru, przeskanowanie gry abg (profilaktycznie by wiedzieć ze nie ma crc), spróbowanie nagrać gre u kogoś innego, zmienić płyty na których się nagrywa.
     
  5. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wina płyt? Jakich używasz? Ja nigdy nie miałem takich problemów.
     
  6. Pendive

    Pendive Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    JWR
    Wystarczy nagrać obraz clonecd i po problemie :)
     
  7. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    kolega mial to samo na img burnie, clodem to nagral.
     
  8. grzegorzk16

    grzegorzk16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no oki a mam to nagrac clone DVD czy CD? Moze pi tak ktos w prosty sposób wytłumaczyc jak to zrobic clonem bo kiedys widzialem instrukcje ale nie p;amietam kiedys nim próbowalem nagrac ale nagrał sie sam plik dvd bez obrazu iso i dlatego z niego zrezygnowalem
     
  9. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
    pytanie innego gatunku. Complex jest po polsku?:p
     
  10. XxArO20xX

    XxArO20xX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam tak:
    mam przeróbke 1.6 fable 3 mi nie dziala wgrywalem beta dasha wiec poszlo zapewne oflagowanie wiec nfs i ass tez na 100% nie dzialaja
    gry kiedys nie robilem przez wave patchera tylko nagrywalem i gral;em przez activate iso ale od hmm 20 gier robie je do wave 3 i nie musze juz uzywac activate tylko odrazu sie wlaczaja wiec dziala mi gra dead space 2 test drive 2 ale wczoraj nagralem bulletstorma i wola mnie o aktualizacje i podczas jej wyskakuje bła mokrą szmatką itd CO MAM ZROBIć?? prosze o pomoc
     
  11. kamel12345

    kamel12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak spat****esz do niższego wawe to aktualizacje szlag trafia i nie zainstalujesz. Musisz poszukać na necie aktualizacji albo nagrać na płyte orginalną wersje bez patchowania i wgrać aktualizacje a potem grać z płyty gdzie jest spatchowane.
     
  12. XxArO20xX

    XxArO20xX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki wielkie a wie moze ktos do jakiej wersji ten dash sie robi tzc nr jaki ma, może da rade znaleźć i na pen'a sobie wgram i wtedy obejdzie sie bez tracenia plyty
     
  13. tivec

    tivec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam.
    Mam Bullestorm COMPLEX Multi 5. Przy sprawdzaniu obrazu gry wyskoczyl mi komunikat "There is no verified rip of Xex CRC 5155CDD7 in the online database AutoFix Failed, Stealth is still unverified".
    http://www.wgraj.org/zdjecie/7991
    Czy gra nadaje sie do nagrania?
     
  14. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Możesz nagrywać też tak miałem, a gra chodzi.
     
  15. tivec

    tivec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nagrałem grę, ale wyskakuje komunikat, żebym zaktualizował konsolę.
    Czy po aktualizacji wystąpią jakieś komplikacje, czy można śmiało robić?
     
  16. mee1906

    mee1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmm , czyli mam pytanie prosze o szybka odpowiedz. Posiadam konsole bez lt+ , zawsze patchwoalemgry do wave 3 . czy tym razem przy nagrywaniu bllet stroma mma nagrywac to normalnie ? czy li spatchowac po sprawdzeniu w abgx do wave 3 ? i bedzie dzialalo bo nie rozumiem ?? Jesli nie to prosze by ktos napisal jakis krotki szybki poradnik jak poprawnie nagrac ta gre !!!
     
  17. Graczyk

    Graczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przyłączam się do pytania.
     
  18. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Jest poradnik, na forum i tam jest odpowiedź.

    Komunikat oznacza ze gry nie ma w bazie abgx i nie może naprawić obrazu do tak zwanej "pewnej kopi" z ss v2, czyli taka płyta "nie jest bezpieczna na live".

    Prawdopodobnie wybuchnie Ci konsola =].

    Jeśli masz LT+ nic Ci się nie stanie, jeśli kupisz oryginała też nic Ci sie nie stanie, jeśli masz samsunga też masz to w nosie, jeśli jednak jest inaczej po instalacji upDate dascha bedziesz mógł grać tylko w gry które nie maja zabezpieczeń A.P 2.5 (aktualnie 6 tytułów posiada zabezpieczenia)

    Poradników jest już wiele, a odpowiedzi dziesiątki!

    Najlepiej zainwestować w LT+, bedzie to najmniej stresujace.

    Jeśli nagrasz gre z wave 3 to UpDate z tej gry sie nie powiedzie, w takim wypadku mozesz ściągnąć najnowszego dascha z xbox.pl nagrać na pewna i dokonać aktualizacji ręcznie, a następnie wsadziś swoją kopie z wave 3 i powinna odpalić.

    Czytaj wyżej, poszukaj na forum....
     
  19. Graczyk

    Graczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "Jeśli masz LT+ nic Ci się nie stanie, jeśli kupisz oryginała też nic Ci sie nie stanie, jeśli masz samsunga też masz to w nosie, jeśli jednak jest inaczej po instalacji upDate dascha bedziesz mógł grać tylko w gry które nie maja zabezpieczeń A.P 2.5 (aktualnie 6 tytułów posiada zabezpieczenia)."

    Czyli wszystkie gry z a.p 2.5 patchowane abgx dla lt+ przestana mi dzialac? Czyli acb, nfshp, fable 3? A te pozostale 3 tytuly z ap 2.5 to jakie sa? dziekuje
     
  20. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1661
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    @UP
    COD: BO, COD: MW 2, Halo: Reach. (to są te kolejne 3. Plus te które wymieniłeś AC:B, NFS:HP, Fable 3)

    Floyd przecież dash 611 nie wprowadza jeszcze Ap 2.5 (do wyżej przez mnie podanych tytułów) dopiero dash 625 wprowadza. Więc jak ktoś zainstaluje sobie tego dasha z Bulletstorm to nadal będzie miał sprawdzanie Ap 2.5 na AC:B, NFS:HP, Fable 3.
     
  21. Graczyk

    Graczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To co, wychodzi na to, że najlepiej nie grac w bulletstorm bo strace mozliwosc gry w 6 innych gier?
     
Wczytywanie...

Poleć forum