1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BulletStorm.XBOX360-COMPLEX (RF) PL??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ulik10, Luty 17, 2011.

  1. ulik10

    ulik10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Biłgo
    Witam, czy ta wersja posiada polskie napisy czy to tylko osiągnięcia po polsku??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Na exsite.pl pisali że wersja BulletStorm.XBOX360-COMPLEX REGiON: FREE posiada napisy PL, ale sam jeszcze nie sprawdzałem bo dopiero zasysam. Ktoś jeszcze wspomniał że po włączeniu gry wyskakuje komunikat o aktualizacji dasha, ale nie wiadomo jeszcze co on powoduje.
     
  4. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Pewnie po upade dasha będzie w niej ap 2.5
     
  5. marioo83

    marioo83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ixtreme 1.6 + activate.iso, kinect dash gra smiga bez problemu, przy pierwszym uruchomieniu wola o update.
    Na wszelki wypadek po aktualzacji odpalilem CoD:BO, wszystko smiga jak przed aktualizacja.

    Tak pisał koles z innego forum. Nie wiem jak się ma sprawa z LT+.
     
  6. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    A napiszesz coś o napisach? Wprawdzie jest mi to obojętne, miły dodatek.
     
  7. mat1210

    mat1210 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Gra nie ma Ap 2.5 i ma polskie napisy.
     
  8. Triszu

    Triszu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jest pl są napisy ;]
     
  9. cieniasik

    cieniasik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak robiłem ten 3 razy update dasha (czy tam 2 nie pamiętam już) żeby odpalić Assassin's Creed Brotherhood, czy Fable 3, to jak przy BulletStorm zrobię znowu aktualizacje to będzie wszystko nadal śmigało?
     
  10. Cyga0000

    Cyga0000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Posiadam LT 1.1 i obchodziłem blokade AP 2.5 sposobem 3x update. Czy po zrobieniu aktualizacji z płyty bulletstorma bedzie działać wszystko tak jak do tej pory (tzn czy mi odpala gry z AP 2.5)?

    Edit
    Widze, że juz mnie ktos ubiegł z pytaniem:)
     
  11. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To czyli jak można aktualizować gierkę bez problemu czy jakieś szkody poczyni? Skąd tak szybko ściągaliście? Dajcie jakieś linki jak możecie bo mi zasysa 1 mb/s....
     
  12. maquinas

    maquinas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    U mnie na ten przykład gra nie chciała aktualizować się z płyty (błąd z przetarciem ściereczką, mimo lustrzanej powierzchni całej płyty) wiec zainstalowałem 12625 z pendrive'a i śmiga aż miło. Brotherhood i Hot Pursuit takze działają.

    Konsola bez LT+.
     
  13. Cyga0000

    Cyga0000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie masz LT+?


    Nie bede tu reklamował stron bo nie wiem czy to jest zgodne z regulaminem. Na pierwszym lepszym warezie znajdziesz, konto na HF kosztuje cos kolo 7zł na ponad 100 dni i ci bedzie sciagac fullem.
     
  14. Kamellot

    Kamellot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja np. nie mam LT+ ale gra nie ma też zabezpieczeń AP2.5 więc jak ... pójdzie mi czy nie? Mam najnowszą akutalizację dasha, nie mam bana(nie wiem jakim cudem choć podpięty jestem 24h do Live) a mam jedynie LT 1.1
     
  15. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Pójdzie Ci... Jeśli nie ma AP2.5 to ja ma Ci nie pójść ;p Tylko odłącz od neta konsole - grasz przed premierą.
     
  16. Cyga0000

    Cyga0000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pewnie ci pójdzie. Jak masz najnowszego dasha to co ci szkodzi sprawdzic? Nic ci sie nie stanie.
     
  17. kangurello19

    kangurello19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2007
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    witam mam LT+ i wszystkie gry mi śmigają czy jak zainstaluje dash z bulletstorm to może mi coś się stać w sensie że mi gry już nie będą działać? Bo cały czas mi woła żebym zainstalował aktualizację
     
  18. doctorwho22

    doctorwho22 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krypton
    Po aktualizacji dasha z płytki bulletstorm wyświetla mi się że jest to wersja z końcówką 611. I wszystko śmiego jak należy aha mam lt+
     
  19. Cyga0000

    Cyga0000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobijaja mnie co poniektorzy.
    kangurello19
    Nie umiesz 2 postów wyżej przeczytac?
     
  20. ulik10

    ulik10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Biłgo
    to ja się jeszcze raz zapytam bo konkretnej odpowiedzi nie było, mam iXtreme 1.6, ap2.5 przeszedłem przez wgrywanie 3x dasha, czy będzie mi spokojnie chodzić, a jeśli nie to co mam zrobić?
     
  21. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A co z działaniem starszych tytułów (MW, BO) po "apdejcie" dashbord'u?
     
Wczytywanie...

Poleć forum