1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bulletstorm

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez filut10, Marzec 1, 2011.

  1. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam.

    Dzisiaj wypaliłem Bulletstorma. Gra śmiga aż miło ale jedno mnie zdziwiło... Dlaczego nie chciała aktualizować dasha? Z tego co czytałem na forum to ten problem występował u wszystkich. Dodam tylko że używam activate iso.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SFU666

    SFU666 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mnie nie. Mam LT+ i dash 12611
     
  4. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No teraz muszę powiedzieć że chyba przechwaliłem :D Wkładam activate, później Bulletstorma i wyskakuje błąd "....Proszę wytrzeć ściereczką..." jeszcze będę próbował, jak coś to dam znać.
     
  5. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a moze sie poprostu porysowala ??? bo troche dziwne ze dziala dziala ... i nagle nie ...
     
  6. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No dziwne ale tak jest. Konsolka odpoczęła i odpaliła za pierwszym razem, zobaczymy jak to bedzie później... Płyta jak szkło :D zero ryski


    EDIT:
    Gra chodzi normalnie. Nie wiem co mogło spowodować wcześniejsze wariacje :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum