1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BURNER MAX LITEON IHAS124 D + BurnerMax + Topologia LT 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez master2007, Styczeń 7, 2013.

  1. master2007

    master2007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wieluń
    Witam,
    Zakupiłem nagrywarkę jak w temacie i chciałem nagrać Kinect Star Wars. Wypalanie poszło na 100% weryfikacja też. Tylko ImgBurn w logu wyświetlił coś w stylu rozmiar obrazu Iso nie jest taki sam jak na płycie podczas weryfikacji. Czyli na pewno coś nie tak zrobiłem :) W Xboxie mam LT 2.0 (może kinect star wars nie działa na 2.0) Robiłem tak:

    Włożyłem płytę Verbatima do nagrywarki. Uruchomiłem BurnerMax (dostałem od sprzedawcy) wcisnąłem BurnerMax i w logu programu pojawiło się "BurnerMAX IS enabled !". Mam LT 2.0 to odpaliłem Xbox Backup Creator i zrobiłem według tego poradnika żeby dograć topologie na 2.0:
    I wyświetliło się w logu że tak jak powinno czyli : AP25 Sector file injected at LBA sector 16608.

    Potem odpaliłem ImgBurn (bo jak rozumiem zmiana topologi polega tylko na tym i nic więcej nie trzeba robić?) i zrobiłem według tego poradnika jak nagrywać na LT 2.0 http://xboxforum.pl/artykuly-31/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/ .

    No ale ImgBurn w Logu wyświetlił ostrzeżenie że rozmiar obrazu nie pokrywa się z rozmiarem nagranym na płycie. Chociaż nagrało na 100% i weryfikację też przeprowadziło. Co robię źle? Jestem zielony w temacie nagrywania na LT 2.0.

    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. master2007

    master2007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wieluń
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  5. master2007

    master2007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wieluń
    Nie działa. Ikonka się wyświetla w miejscu napędu ale wyświetla coś w stylu żeby przetrzeć płytę ściereczką.
     
Wczytywanie...

Poleć forum