1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Burner Max Payload Tool + Philips SPD6005T - Problem z nagraniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jaroo18, Kwiecień 3, 2013.

  1. jaroo18

    jaroo18 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema Panowie, mam problem, wczoraj uwaliła mi sie nagrywarka (ihas 124b) i chciałbym sobie nagrac bioshocka infinite tak abym mogl go zainstalowac na dysku, obecnie mam w domu płyty Platinum i chciałem uzyć BurnerMaxa z nagrywarka Philips SPD6005T, po włozeniu czystej płytki do napedu i aktywowaniu burnermaxa pokazuje niby ze powiekszylo miejsce na plytce, ale ni cholery niechce wypalic stracilem juz dzis 3 płyty, raz wywalilo bład przy 49% wypalania, innym razem niby wypalilo w 100% ale konsola nie czyta plyty. Robiłem rozne kombininacje z właczonym OPC, wyłączonym, predkosc 2,4 po 4 i nic. Może ktos mi cos poradzic, jakie ustawienia moglbym jeszcze zrobic? dodam ze wczoraj na Army Of Two tez uwalilem 2 verbatimy(gre niby zczytalo ale przy instalacji 57% wywala bład ze sciereczka). Jak ktoś może mi cos konkretnego poradzić byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Paytool to prog dla checy zrobiony, kup litka rev b i bedzie cacy jak przedtem.
     
  4. jaroo18

    jaroo18 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hmm juz chyba jednak wole zrobic RGH.
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Lub nagrywaj trunctad nie pelne kopie , ale dzialac bedzie.
     
  6. jaroo18

    jaroo18 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wiem wiem ale Bioshock Infinite ma CIV i wywala bład ze sciereczka po 5 min grania, tak mozna wypalac te gry ktore nie maja CIV :/
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Isc do kogos z ihas lub powalczyc z ustawieniami nagrywarki lub nagrac na verbatimie. Pay tool tak ma moze obslugiwac nagrywarke ale i tak jej nie nagra.
     
  8. jaroo18

    jaroo18 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    I tak własnie chyba jest, ze niby pokazuje ze nagrywarka jest obsługiwana ale plyty poprawnie nie nagrywa bo próbowałem juz nagrywac verbatimy, platinumy z róznymi ustawieniami w imgburn (właczone OPC, wyłaczone) i nic z tego, juz chyba z 10 płyt w sumie tak uwaliłem także chyba pozostaje zainwestowac w RGH
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    lub kupic nowa nagrywarke
     
Wczytywanie...

Poleć forum