1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BurnerMax Payload + ImgBurn

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez strus311, Maj 30, 2013.

  1. strus311

    strus311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Wszystko ładnie pięknie BurnerMax jest kompatybilny z nagrywareczką tylko chodzi o ustawienia w ImgBurn. Po nagrywaniu ostatnich dwóch płyt wyskakiwał mi ten sam błąd I/O. Chciałbym abyście mi odpowiedzieli czy te wszystkie ustawienia są prawidłowe :[​IMG][​IMG][​IMG]
    Czy coś jeszcze jest do zmiany w tym programie żeby to bezproblemowo nagrać? Za odpowiedzi daje przydatne oczywiście.:biggrin:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    284
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    Jak dla mnie jak najbardziej jest okej ale mogę się mylić.
     
    1 osoba to lubi.
  4. strus311

    strus311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wcześniej miałem ustawiony buffer size na 512 mb, zaznaczone OPC i nagrywałem na emtec'ach czy to może być powód dlaczego wyskoczył ten błąd I/O ?
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Znaczy ,że masz kupić verbatimy na takich płytach na tym nie nagrasz bo to nie lt max. Na pay tools można kombinować jak verbatimy nagrywa, są takie wyparki ,że obsługują i tak nie dadzą rady nagrać.
     
    1 osoba to lubi.
  6. strus311

    strus311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzięki, a co powiesz o ustawieniach na screenach ?
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    raczej przejrzyj temat odnośnie tego programu nie ma co się w to bawić jak nie masz verbatimów bo te ustawienia ci nic nie dadzą.
     
    1 osoba to lubi.
  8. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Źle ustawiłeś Buffer Size, bo trzeba to zrobić w zakładce I/O, a nie Build. W Build się w ogóle nie liczy, bo to nie do nagrywania tylko tworzenia obrazów. I tak to pewnie nic nie da, bo np. moja nagrywarka jest kompatybilna BMPT, a zawsze wywala błąd przy weryfikacji przy 49%. Oczywiście nagrywam na Verbatim, na innych płytach też podobnie lub np. na Platinum nie chce zrobić Finalising Disc, płyty Vakoss nie są kompatybilne z BMPT, płyty Intenso tak jak Verbatim, a eXtreme nagrywają się 100% OK jednak na konsoli nie pojawia się ikonka gry tylko ''Uruchom Grę'' i oczywiście po uruchomienu wraca po chwili do Dasha.
     
    1 osoba to lubi.
  9. strus311

    strus311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie przechodzi weryfikacji ale sie nagrało i można grać z płyty tak ? Tylko trzeba liczyć się z tym że może w każdej chwili wywalić do dasha? Mi akurat nie udało się nagrać przy 49%-50% wyskoczył mi błąd I/O także pytam sie czy dobrze poustawiałem. A buffer size w zakładce I/O gdy nagrywałem był ustawiony na 512mb. Chodzi mi o nagranie fify13 by móc zagrać chociaż mecze towarzyskie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum