1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BurnerMAX Payload Tool - nie widzi nagrywarki.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez walus1305, Czerwiec 11, 2013.

  1. walus1305

    walus1305 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wejherowo, Poland
    mam następujacy problem program nie wyszukuje mi napędów


    screen:
    screenSHU - The fastest screen capture ever.

    /// Regulamin zakładania wątków.
    Wyraźnie jest napisane, by nazwa tematu choć trochę opisywała Twój problem. Postaraj się następnym razem.

    Wręczam upomnienie.
    ~TheOFF
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
  4. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Kurcze, dzisiaj moja szklana kula nie chce zadziałać i niestety ale nie mogę się z niej dowiedzieć jaką masz nagrywarkę.
    A niech mnie, jestem złym modem.

    Opisz trochę Twój problem: podaj model nagrywarki, czy korzystasz z laptopa czy z komputera stacjonarnego.
     
  5. walus1305

    walus1305 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wejherowo, Poland
    moja nagrywarka to ihas 124 b
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    jak masz lt max to ci nie wykryje i po tego programu chcesz uzywac w takim wypadku?
     
  7. walus1305

    walus1305 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wejherowo, Poland
    wcześniej bez użycia tego programu płyta nie mogła się nagrać jak go zacząłem używać na ihasie wszystko było ok, teraz znowu nie działa i nie mogę nic nagrać zawsze mam błąd
     
  8. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Masz wgrany lt max? Czy ihas bez lt max i korzystasz z paytoolsa? Opisz jaki blad itd bo nikt tu jasnowidzem nie jest.
     
  9. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    po wypowiedziach wnioskuję że nie ma burner maxa w nagrywarce.

    @walus1305 jeżeli masz 124b to wrzuć sobie http://xboxforum.pl/ihas-241/tutori...on-ihas-rev-b-pod-kazdy-nosnik-dvd-dl-145119/

    Jeżeli chcesz dalej siedzieć na payload tool to czyść hist opc http://xboxforum.pl/ihas-241/ihaas-chyba-odmowil-posluszenstwa-149429/ może pomoże
     
Wczytywanie...

Poleć forum