1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BurnerMax Payload Tool

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Komornik190, Wrzesień 15, 2013.

  1. Komornik190

    Komornik190 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    Chce nagrac sobie Gta V tym programem ale nie wiem czy tą nagrywarką moge może ktoś napisac ?
    A nagrywarka to TSSTcorp CDDVDW TS-L633B
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. Argos1420

    Argos1420 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Komornik190

    Komornik190 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    a więc jak to zrobic po kolei żeby tym sposobem nagrac?
     
  6. Argos1420

    Argos1420 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. Komornik190

    Komornik190 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    burnermax ma byc zminimalizowany i odpalam imgburn tak mam ustawione jak w poradniku i nagrywam ?
     
  8. Argos1420

    Argos1420 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak, i jeszcze lepiej przed IMGBURN przerób obraz gry przez ABGX tak jak w tutku

    P.S
    Jak już nagrasz to daj znać czy wszystko jest okej
     
  9. Komornik190

    Komornik190 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    a mogą wystąpic błędy czy powinno się nagrac bez problemu?
     
  10. Argos1420

    Argos1420 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeśli zrobiłeś wszystko tak jak Ci napisałem z tym Payloadem i tak jak w tutorialu to nie powinno być błędów, no i jeśli będziesz nagrywał na verbatimach bo inne nośniki w ogóle nie wchodzą w grę
     
  11. Komornik190

    Komornik190 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    ok:) ja nagrywam tylko na verbatimach
     
  12. Argos1420

    Argos1420 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok, napisz jak nagrasz czy wszystko działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum