1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Burnermax problemy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kussiek, Grudzień 13, 2014.

  1. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, pobrałem Burnermax, który jest kompatybilny z moją nagrywarką od laptopa (DS8A5SH). Pojemność płyty się zwiększyła, ustawiłem ImgBurn według tego poradnika: IMGBURN Settings for XGD3 & XGD3. Wszystko ok, w imgburn-ie nie pojawiło się powiadomienie w którym do wyboru jest overburn lub turncate, wszystko się nagrało jednak przy 49% weryfikacji wyskoczył błąd, a w xboxie wyskakuje powiadomienie o przeczyszczeniu płytki szmatką. Bardzo chciałbym zagrać w GTA V Online, jednak wyczytałem, że przy kopii nagranej z opcją Turncate(bez Burn Max) ban będzie zaraz po uruchomieniu. Stąd moje pytania: co mogło pójść nie tak? mogłem coś źle ustawić w ImgBurn? Dodam, że nagrywałem na płycie Verbatim. Proszę o pomoc i będę wdzięczny za każdą sugestię. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Paytools to lipa, nawet jak obsługuje nie znaczy ,że nagrywarka da rade. Odnośnie kopi truncated możesz se grać bana nie będzie.
     
  4. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czytałem też, że wiele osób ma problemy z konfiguracją ImgBurna przez co nagrywa przez CloneCD. Jak tam należy wszystko ustawić pod BurnerMaxa? i czy tam wybierać tą opcję "turncate" czy "overburn to medium"?
     
  5. Lexen

    Lexen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czy BurnerMax byl wlaczony podczas wypalania ?
    Czy wylaczyles wszystkie niepotrzebne procesy w tle ?
    Wyczytalem , ze masz lapka wiec wylacz wszelkie wygaszacze ekranu i do tego ustaw prace baterii na najlepszej wydajnosci ( no chyba , ze bezposrednio bez baterii lecisz ).
    Dla pewnosci mozesz wylaczyc opcje "Overburning" ktora jest na pierwszej stronie w "Settings"
    Prędkosc podkrec do 4x.
    PRÓBUJ !!!
     
  6. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dziękuję za odpowiedzi. Proszę o zamknięcie tematu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum