1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Burnermax

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Famist, Luty 8, 2014.

  1. Famist

    Famist Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć. Mam takie pytanie ,bo jestem w tych sprawach zielony.
    Otóż jak wyskakuje mi takcie coś w Burenrmaxie:http://imageshack.com/a/img600/2959/79u1.png

    a po chwili to : http://imageshack.com/a/img854/897/z321.png

    To mogę spokojnie nagrywać ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. Famist

    Famist Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A np. Fife 14 która ma jakieś tam zabezpieczenia też ?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Najlepiej to wypal i sprawdź, powinno działać ale nie daję ci 100% pewności.
     
  6. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Są info od innych ,że ten program sobie z Civ nie radzi ale musisz potestować. Tak ogólnie xgd3 ci się powinno wypalić jako pełny obraz. Ta nagrywarka też nie za dobrze sobie radzi z płytami więc możesz się spodziewać ,że nic ci nie nagra.
     
  7. Famist

    Famist Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzisiaj Nagrałem Diablo III i przy veryfikowaniu przy 49% wyskoczył błąd .Annulowałem ,wyjąłem płytke ,włożyłem płytke i cały czas gram Online i nie mam żadnych ścin i problemów.
     
  8. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Spróbuj nagrać taką grę na dysk, pewnie wyskoczy błąd
     
  9. Famist

    Famist Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ma żadnego błędu ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum