1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Był obraz i teraz niie ma obrazu przez HDMI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez variat86, Luty 13, 2012.

  1. variat86

    variat86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Proszę o pomoc. Mam telewizor 37' Philips zawsze grałem na konsoli bez problemu przez HDMI. Ostatnio odłączyłem konsole i podłączyłem do 43 calowego Samsunga konsole przez HDMI i było ok. Jednak Wróciłem z powrotem do domu i Do swojego 37 calowego telewizora marki philips podłączyłem konsole tak jak zawsze i pokazuje mi ze "Format nie obsługiwany" nie ma obrazu ani głosu.Kabel HD jest dobry złącze HDMI w telewizorze tez bo sprawdzałem przez podłączenie laptopa, konsola działa a obraz jest teraz tylko na tym 43' .Samsungu a u mnie już nie i nie wiem o co chodzi.Zmieniałem rozdzielczość na 720p i na 480p i nic. A na Euro złącze jest obraz i głos a na HDMI nie. Co wiec mam zrobić aby było tak jak dawniej żeby móc sobie pograć. Na tym wiekszym telewizorze chodzi na 1024x768 rozdzielczości
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może to głupie ale podłącz pod inne gniazdo HDMI :p
     
  4. variat86

    variat86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    do wszystkich podłączałem i nic to samoo
     
  5. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Podlacz konsole i przy jej włączaniu przytrzymaj rt i y.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  6. variat86

    variat86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to tez nie dziala !! były przywracane ustawienia fabryczne konsoli ustawienia display ustawienia fabryczne telewizora i tez nie działa dodam tylko że tamten jest plazma full hd mój na ktorym nie działa konsola jest hd
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7160
    Polubienia:
    545
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak włączyć konsole i się uruchomi nacisnij: rb, rb, rb, rb, rb, rb, a, a, a, a, góra, góra, góra, a. I powinien być obraz.

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  8. variat86

    variat86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nic nie dział z tych kombinacji wie o co to chodzi może ktoś zna rozwiązanie tego dziwnego problemu.
     
  9. Wilk14

    Wilk14 Guest

    Jeśli wszystkie porady zawiedły zostaje Ci tylko sprawdzenie na innym kablu.
     
  10. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Lub podpnij innym kablem :cheerful:

    Pozdrawiam lakiluk2424.
     
  11. variat86

    variat86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pod innym kablem jest tak samo
     
  12. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Włącz xboxa przytrzymujać "Y" i "RT".
     

Wczytywanie...

Poleć forum