1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Był obraz i teraz niie ma obrazu przez HDMI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez variat86, Luty 13, 2012.

  1. variat86

    variat86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Proszę o pomoc. Mam telewizor 37' Philips zawsze grałem na konsoli bez problemu przez HDMI. Ostatnio odłączyłem konsole i podłączyłem do 43 calowego Samsunga konsole przez HDMI i było ok. Jednak Wróciłem z powrotem do domu i Do swojego 37 calowego telewizora marki philips podłączyłem konsole tak jak zawsze i pokazuje mi ze "Format nie obsługiwany" nie ma obrazu ani głosu.Kabel HD jest dobry złącze HDMI w telewizorze tez bo sprawdzałem przez podłączenie laptopa, konsola działa a obraz jest teraz tylko na tym 43' .Samsungu a u mnie już nie i nie wiem o co chodzi.Zmieniałem rozdzielczość na 720p i na 480p i nic. A na Euro złącze jest obraz i głos a na HDMI nie. Co wiec mam zrobić aby było tak jak dawniej żeby móc sobie pograć. Na tym wiekszym telewizorze chodzi na 1024x768 rozdzielczości
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może to głupie ale podłącz pod inne gniazdo HDMI :p
     
  4. variat86

    variat86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    do wszystkich podłączałem i nic to samoo
     
  5. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Podlacz konsole i przy jej włączaniu przytrzymaj rt i y.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  6. variat86

    variat86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to tez nie dziala !! były przywracane ustawienia fabryczne konsoli ustawienia display ustawienia fabryczne telewizora i tez nie działa dodam tylko że tamten jest plazma full hd mój na ktorym nie działa konsola jest hd
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak włączyć konsole i się uruchomi nacisnij: rb, rb, rb, rb, rb, rb, a, a, a, a, góra, góra, góra, a. I powinien być obraz.

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  8. variat86

    variat86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nic nie dział z tych kombinacji wie o co to chodzi może ktoś zna rozwiązanie tego dziwnego problemu.
     
  9. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Jeśli wszystkie porady zawiedły zostaje Ci tylko sprawdzenie na innym kablu.
     
  10. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Lub podpnij innym kablem :cheerful:

    Pozdrawiam lakiluk2424.
     
  11. variat86

    variat86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pod innym kablem jest tak samo
     
  12. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Włącz xboxa przytrzymujać "Y" i "RT".
     
Wczytywanie...

Poleć forum