1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

byłem u flashera. v2 v3?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Lyska, Grudzień 11, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Lyska

    Lyska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Byłem u "flashera"... data produkcji: 05-08-2009. Dałem i'xa i wróciłem za półgodziny a ten pan powiedział że napęd mam z maja, czyli że liteon v2. Nie potrafił tego zflashować... Mówił że przy próbie odczytu klucza odczytu wyskakiwały same zera. Próbował trzy razy i znów 00000.... Powiedział że napęd z maja czyli liteonv2, a bebechy choćby z v3... jak to możliwe? powiedział mi tylko że jak będzie już znał sposób na v3 to mam przyjść.
    Co jest nie tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To jest kiepskim flasherem bo już jest możliwość przerabiania nowszych napędów
     
  4. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jw, nowsze napedy od pewnego czasu juz mozna flashowac :)
     
  5. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Nie możliwe żeby napędy v2 miały bebechy v3, bo wtedy v2 było by v3.

    Oczywiście dodam że każdy napęd można przerobić. Dobrze że mu nie oddałeś bo jeszcze by ci coś rozwalił.
     
  6. Lyska

    Lyska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak da się. ale te osoby co to znają nie opisali jeszcze tego w necie... może jest jakiś tutorial(bądź opis) do v3? czy po prostu jak się pojawił to zaspałem ?

    przekierujcie mnie do tematu o v3 i jego przeróbce. LT nie wyszło, a jaki iX tam może być też nie wiem :p
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Znajdziesz chociażby na forum temat o tym...
     
  8. Lyska

    Lyska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ten temat "Nowe Liteony x83 i x94 juz Flashowalne" widziałem już dawno, są wzmianki:
    Może się mylę, ale czy to nie jest aby za mało.
    te wzmianki dotyczą tylko iextreme LT.
    i według Ciebie liteonv3 jest przerabialny? sądzisz tak bo wychodzi LT i testują? ...
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To radzę przeczytać cały tamten temat! o iX LT jeszcze nic nie ma dokładnie - tamten temat jest po prostu o nowych napędach i iX

    P.S. przestać spamować w wielu tematach
     
  10. Lyska

    Lyska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mój błąd przepraszam. Dzieki ;)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum