1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

c4eva - PC DVD Burner, trwają testy. XGD3 i zero problemów.

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez MuchaPolska, Październik 16, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak można przeczytać na stronie c4evaspeaks.com "Final burner fw set complete, final testing underway – increased burning speed of xgd3 to 4x on mkm003, must enable OPC in imgburn (thanks Defosho)". A więc pozostało nam czekać na firmware i listę napędów które będą go obsługiwały.

    Jak ktoś nie wie o co chodzi to c4eva podał kilka dni temu, że tworzy dla kilku nagrywarek SATA firmware umożliwiające stworzenie kopii 1:1 XGD3 dzięki której nie będzie problemów z grami Batman Forza 4 itd.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kenczi

    kenczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A to z Batmanem są jakieś problemy ?:confused:
     
  4. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    jeśli kopia 1:1 by była, to przeróbka by nie była potrzebna ;)
     
  5. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wiadomo że tak będzie, ciekawa jest to jaka bedzie dostępna lista nagrywarek , podobno dotyczy IHAS z lite-one nagrywarki

    Great!!!C4eva[​IMG]
     
  6. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    Przed chwilą nagrałem batmana i zero problemów :) To zależy od tego kto to z kopiował.
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  8. leonheart

    leonheart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2008
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale z forza są problemy. Spodziewam się też mechanizmu w nowych grach sprawdzających integralność dvd i skończy się granie na niedokońca nagranych płytkach, co poniekąd robi właśnie forza.
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    się forzy tyczy raczej i gier w przyszłości z tym zabezpieczeniem sądze:)
     
  10. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    leh tylko palniki litka, oby nie.
     
  11. nowmat

    nowmat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jaką wersje macie COMPLEX czy XPG?

    Jeszcze mam jedno pytanie czy mając napęd Hitachi będą mi działały gry z tym nowym zabezpieczeniem?
    Pytam bo wcześniejsze zabezpieczenia jak Ap 2.5 mnie nie dotyczyły mimo że miałem stare oprogramowanie ixtreme 1.4.
     
  12. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Troche skucha jak beda tylko litki, najgorsze nagrywarki i sprzet jaki tylko moze byc ;] a gdzie LG, Pionner, Samsung ? wiodące marki ?
     
  13. wilkos

    wilkos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    mrozy
    Ja mam wersję batmana xpg i wyskoczył mi błąd autoryzacji ale włączyłem znowu i narazie smiga.
     
  14. Auto

    Auto Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Podejrzewam, że dziś w nocy FW wyjdzie :)
     
  15. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    @Ewenement

    Ja mam nagrywarkę ATAPI i jakoś nie narzekam, służy mi wiernie i ani razu nie nagrała niczego źle z własnej winy. Nigdy nie wyskoczył mi błąd itp. Mam ją 4 lata.
     
  16. maxrozrywka

    maxrozrywka Banned

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A gdzie LT+ 2.0 na hitachi 78/79?
     
  17. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    batman nie ma civ;)) u mnie complex jak i ta druga działają bez problemu przeszedłem całego batmana więc raczej jest ok zaznaczę że forzy do napędu nie wsadziłem.
    Przeczuwam że lista i fw pojawią się późnym wieczorem tak jak lt2.
     
  18. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
  19. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
  20. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW

    każdy wie że 6 ale nie wiadomo jakie a te IHAS od ltka to tylko domysły bo niby c4 sugeruje sie cana/jakość więc jedna osoba napisała litki i każdy to powtarza
     
  21. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Myślałem że nie wiecie:p
    Nie ma co spekulować... będzie, co będzie...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum