1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

całkowity mętlik prosze o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bongogo, Czerwiec 30, 2012.

  1. bongogo

    bongogo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siema przeszukałem całe forum stosowałem sie do zaleceń i cholera dalej mi nie działa......mam przeróbke lt 3.0 sciagam gry juz pod ta przeróbke przepuszczam abgx na zielono ok o np fifa 12 nagrywam i gra sie wiesza razem z logo fify ....plyta verbatim predkosc x2,4........nagrywarka usbiaczka samsunga ...a np pro evo 12 i prototype mi działa wiec co jest na co mam zwrócic uwage
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wykasuj cache pamiec podreczna konsoli. Opcje pamięci

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Nie tak jest nagrywarka, bo reszta się zgadza. Napędy w konsoli to takie cuda, które są wrażliwe na wiele elementów w tym również nagrywarkę. Mam w domu 4 nagrywarki i 2 z nich nagrywają tak jak mają aktualnie kaprys. Żaden program nie wywali Ci błędu, sesja się zamknie, a obraz nagra z błędem. Sprawdź na innej nagrywarce lub u znajomego. Pamiętaj również o nagrywaniu CloneCD.
     
  5. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Jeżeli ktoś ze znajomych posiada ihas lub gry nagrane ihasem to je Sprawdź

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum