1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call od Duty BO i MW2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez futureshock, Czerwiec 20, 2011.

  1. futureshock

    futureshock Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    118
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Witam. Mam pewien problem. Mam Xbox'a 360 premium i próbowałem dzisiaj włączyć call of duty BO oraz MW2 i pojawia się czarny ekran i tak cały czas, każda inna gra mi działa, wcześniej mi działały cody a teraz nie wiem co jest grane. BO nagrałem na dysk i dalej to samo. Co może być nie tak? Xbox'a nie mam podłączonego do neta, i płyty wydają się nie uszkodzone, bo skoro i tak się nagrało BO na dysk. W menu xbox'a pojawia się obrazek gry, daję na uruchom grę i czarny ekran...Proszę o pomoc...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Aktualizacj przypadkiem z innej gry nie robiles? Przerobke masz? Jesli tak to juz znasz powod

    Wysłano z Dream/Sapphire z użyciem Tapatalk
     
  4. futureshock

    futureshock Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    118
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    ano też o tym pomyślałem teraz.... wczesniej mialem 1.6 to chodzilo a nie tak dawno przerabiałem na lt+ i chyba przez ten okres nie gralem w coda i to dlatego, czyli co zrobic zeby mi to dzialalo?
     
  5. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Nagrac od nowa plyte z ap.masz wszystko na forum

    Wysłano z Dream/Sapphire z użyciem Tapatalk
     
  6. snake68

    snake68 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rypin
    dokładnie jak kolega wyżej napisał.
    przepuść przez abgx360 i nagraj jeszcze raz
     
Wczytywanie...

Poleć forum