1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty 5 i Resident Evil 5 - Błąd wyświetlania w copie.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sroxer, Lipiec 7, 2009.

  1. sroxer

    sroxer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak więc, tego problemu nie mam w Gears of War 2, w którym na Copie dobrze wyświetla mi obraz. A coś takiego dzieje mi się w CoD 5 i RE 5 oto screeny z CoD'a:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    Próbowałem ustawić inną rozdzielczość w konsoli ale nie pomogło... W TV, mam auto obraz, czyli dostosowuje się do filmu bądź jakiegoś tam programu, ma 32cale z HD... Proszę o pomoc, co mam zrobić... :( Z góry dziękuję.

    PS. I jak gram sam to wszystko jest ok, obraz jest na cały ekran...

    Edit. Na zdjęciach nie widać tego dobrze, ale obraz nie jest rozciągnięty na cały ekran lecz są 2 okienka, jedno w którym gram ja i drugie w którym kolega i jedno jest wyżej drugie niżej...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. patryk.ferszt

    patryk.ferszt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szkotowo/Nidzica
    też mam tak w resident evil 5. Więc przyłączam się do prośby.
     
  4. sroxer

    sroxer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ekran zdaje mi się powinien być jak w Gears of War 2, jeden pod drugim :/
     
  5. Sereczek

    Sereczek V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    204
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    W re5 i Codwaw tak będzie i nie zmienisz tego jak grasz na splint screenie.
     
  6. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    eee... małe pytanko?? gdzie tu jakieś błędy? bo żadnych błędów w grafice itp. nie widzę... jeśli chodzi o takie podzielenie ekranu to nie wiem jakim cudem można uznać to za błąd a nie za takie ustawienie... jak dla mnie jest to o niebo lepsze rozwiązanie niż w GoW bo w GoW jeden pod drugim był przezco kijowo się grało...
     
  7. sroxer

    sroxer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mi to tam nie przeszkadza ;) Ale miło by było jak by było większe :) Dzięki za pomoc, do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum