1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of duty 5 - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Speed95g, Czerwiec 30, 2010.

  1. Speed95g

    Speed95g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    Witam wszystkich
    Mam niewielki problem otoz sciagnalem wszystkie map packi z internetu do Call of Duty 5. Wszytsko jest cacy xbox mapki widzi tylko ze nie moge ich wlaczyc tzn. np pierwsza mapka z nazi zombie jest podswietlona natomiast pozostale nie i tu pojawia sie moje pytanie Co mam zrobic zeby mi mapki zadzialaly dodam tez ze sformatowalem dysk od konsoli tak ze nie przechodzilem jeszcze kampanii. Moze jest to spowodowane tym ze nie mam wgranego nowego dasha
    prosze o szybka pomoc i odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lunevil

    Lunevil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włocławek
    A może to po prostu wina tego, że nie przeszedłeś kampanii.
     
  4. Golonek18

    Golonek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Haczów
    A na jaki kraj masz założone konto xbl? Jak na niemcy to się nie dziw bo u nich te mapki są niedostępne , tylko te do multiplayer będą działać a do zmobie już nie...

    Pomogłem? Kliknij dziękuję bo to nic nie kosztuje:)
     
  5. codmistrz

    codmistrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zgadzam się z panem powyżej, to najprawdopodobna przyczyna
     
  6. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    czemu Nazi Zombie nie dziala u niemców? oni są jacys poyeahbunny . moze niech nie pokazuja zadnego filmu wojennego w Niemczech albo w Ameryce zabronic grania w silent hunter bo sie uboatem plywa
     
  7. Speed95g

    Speed95g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    Po pierwsze nie mam juz liva bo bana od pol roku mam a po drugie konto zakladalem na stany zjednoczone poza tym co ma to tego region jak ja map packi sciagalem z torrentow
     
  8. Golonek18

    Golonek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Haczów
    No to jak ściągałeś z torentów to czemu się dziwisz? Wszystkie dodatki i gry które są do pobrania na xbl są przypisywane do danej konsoli i konta a więc nie wiem jak mogą Ci chodzić pobierane przez kompa... Przez kompa to se możesz jedynie dema ściągnąć...
     
Wczytywanie...

Poleć forum