1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of duty 5 - "uciekający głos"

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ghost02, Styczeń 17, 2009.

  1. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    witam. pobralem cod 5 od allstar i nagralem go na plyte Hawk ( wiem, ze plyta jest nie najlepsza ) i mam taki problem, że gdy jak ktoś coś mówi do mnie z bliska to słychać tylko chwile to co mowi a reszta "ucieka" a gdy ktos woła z daleka to juz nawet nie nie slychac a napisy wlaczają sie tylko czasami i tu moje pytanie czy to wina płyty mimo to, ze nagrala sie dobrze w imgburn i przeszla test ( w programie ) czy jest to może bład w grze? Dodam jeszcze, że rowniez nagrałem gre mirrors edge na plyte hawk ale po chwili grania wyskakuje blad "wyczysz plyte szmatka.." przy instalacji na dysk jest to samo w roznych procentach. Przy mirrors to pewnie wina plyty a przy cod? Mial ktos taki problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kang

    kang Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2007
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wiesz, co jest przyczyną możesz stwierdzić jedynie metoda prób i błędów. Zacznij od lepszych płytek, kup na próbę kilka sztuk verbatimów. Z tego co pamiętam to cod5 też mam od allstar i wszystko grało. Jeżeli nie pomoże zmiana płyty, uaktualnij stery w nagrywarce (co powinieneś zrobić mimo wszystko). Ostatnią, najgorszą opcją jest niewyrabiająca nagrywara.
     
  4. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    sproboje jeszcze raz nagrac mirrors edge na tych plytach z wolniejsza predkoscią..moze coś da...jak nie to ide po verbatimy . a COD5 zobaczymy jak bedzie w dalszych misjach
     
  5. mpelson

    mpelson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Darłowo
    Tez mam wersje od allstars ale nagraną na verbatimy te 8x i wszystko śmiga jak powinno :)
     
  6. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Rozwiązanie jest proste.
    COD5 kożysta ze strumieniowego doczytywania danych. Co po ludzku oznacza że każdy błąd odczytu desynchronizacje obraz z dzwiękiem.

    Problem zniknie po zakupie płyt Verbatim.
     
Wczytywanie...

Poleć forum