1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call Of Duty 5 World At war

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rober5t, Grudzień 18, 2010.

  1. Rober5t

    Rober5t Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary
    Witam, mam pytanie.
    Chciałbym sobie pograć z kumplem we 2 (spiltscreen) w zombie CoD5
    1. Czy jest taka mozliwosc (pytam bo wiem ze w black ops jest)
    2. Czy mozna jakoś wgrać nowe mapy zombie, bo 1 mapa sie szybko znudzi.
    3. Czy mozna do black opsa wgrac nowe mapy

    Chodzi mi o CoD5 i BO na xboxa 360.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. tak jest.
    2. Kupic w XBL marketplace lub sciagnac z internetu jak masz jtag.
    3. Tak samo jak wyzej.
     
  4. Rober5t

    Rober5t Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary
    Konsole mam przerobiona xtreme LT.
    jak możesz to prosze, podaj mi linka do instukcji jak zrobic tego jtaga, i co to jest. Poczytam troche no i moze ida mi sie to zrobic
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wymagania:
    Data produkcji przed czerwcem 2009.
    Dash w wersji ponizej 7371
    Odpowidnia wersja CB

    Jezeli nie spelniasz chociaz jednego wymagania to zapomnij.
     
  6. Rober5t

    Rober5t Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary
    1. Spełnia
    2. Nie wiem, jak to moge sprawdzic ?
    3. Nie wiem co to jest :p i jak to sprawdzic
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    2. W ustawieniach konsoli, w informacjach o konsoli.
    tam bedziesz miec wersje.
    3. Tego sam nie sprawdzisz.
     
  8. Rober5t

    Rober5t Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary
    2. chodzi o interfejs główny ?
    3. To jak mam się tego dowiedzieć ? ;p
     
  9. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Poszukaj na forum...
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    2. tak chodzi o interfejs glowny.
     
  11. Rober5t

    Rober5t Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary
    Interfejs główny mam: 2.0.8955.0
    będzie dobry ??


    //Panie #BaX, wiem że to denerwujące, sam też prowadzę forum, no ale nie mam zbytnio teraz czasu na szukanie. Ale obiecuję że to się nie powtórzy. Pozdrawiam.
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie, nie bedzie.
    Zapomnij o Jtagu.
    Pozostaje Ci kupic z XBL marketplace.
     
  13. Rober5t

    Rober5t Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary
    Nie da się zmienić tego interfejsu w żaden sposób ?
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  15. Nikolai

    Nikolai Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    NIE, nie da się! chłopczyku przestań zadawac mase idiotycznych pytań, wystarczy poszukac 10 minut na forum i masz wszystko... ty nie masz czasu, a my mamy miec? Przestań... Dlaczego moderatorzy wogóle pozwalają na takiego typu tematy??!!?
     
  16. Rober5t

    Rober5t Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary
    Ok, dzięki wam za pomoc, i poświęcony czas. Pozdrawiam wszystkich. Touch masz thanks'a odemnie.

    //Nikolai gadaj zdrów. ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum