1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PL Call Of Duty Advanced Warfare (2014) PL XBOX360-SRT

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Listopad 4, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Call.Of.Duty.Advanced.Warfare.PL.XBOX360-SRT

    Alert
    DVD1 - CONTENT
    DVD2- GRA

     
    damiano271055 lubi to.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. luquepl

    luquepl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Content z IMARS nie bedzie mial problemow z ta wersja?
     
  4. Sniki

    Sniki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Gdzie tę wersję można znaleźć? Szukałem w Google i nic.
     
  5. MGKAIKA5

    MGKAIKA5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A


    ja tak samo
     
  6. luquepl

    luquepl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co wiem to ta wersja ma obecnie status vip i jeszcze nie wyplynela na szerokie wody :)
     
  7. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Content jest potrzebny do gry multiplayer?
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Mogę potwierdzić, że Content z IMARS działa z tą wersją.
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    AlvRo lubi to.
  9. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Content zawiera tekstury hd czyli raczej napewno jest potrzebny.


    Edit :

    Seth jeśli jesteś w posiadaniu tej wersji to czy mógłbyś gdzieś wrzucić samo spolszczenie.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  10. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Wszyscy dostaną w swoim czasie całą grę.
     
  11. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5429
    Polubienia:
    1683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Ale nie wszystkim chce się ściągać na nowo całą płytkę :) . Jak mogą dograć te parę plików - mowa oczywiście o RGH.
    Sam byłbym zainteresowany samym spolszczeniem.
     
  12. suchy577

    suchy577 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ktoś ma problem ze zgraniem pierwszej płyty i jej zawartości na dysk konsoli ?
    Gra nagrała mi się dobrze, bez żadnych problemów , weryfikację również przeszła normalnie. Podczas zgrywania (płyty instalacyjnej) na dysk konsoli, instaluje mi pierwsza zawartość , natomiast gdy chcę zgrać drugą wyskakuje mi komunikat " Nie wybrano urządzenia zapisu bla bla bla... , Czy chcesz wybrać urządzenie zapisu ? " Biorę tak w nadziei że to pomoże i nic ... Znowu jest napis by zainstalwoać drugą zawartość i wszystko od początku , - " Nie wybrano urządzenia zapisu bla bla bla... , Czy chcesz wybrać urządzenie zapisu ? " .....
    ma ktoś jakiś pomysł ? Nagrywałem zgodnie z poradnikiem, nagrywarka IHAS z wbranym maxem itp . ....
     
  13. tysszek

    tysszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    87
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam ten sam problem co ty, z tym ze u mnie pisze nie odnaleziono czy coś takiego...
     
  14. echo

    echo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam 2 pytania
    Czy ta wersja z STR w nazwie jest na LT3?
    oraz czy w ogóle jest gdzieś osiągalna, bo poza serwisami dającymi linki do płatnych serwisów nie widzę nigdzie
    Widział ktoś to dostępne NIE na vipowskich trackerach w torrentowym sklepie?
     
  15. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    na LT3.0 możesz sobie sam przerobić obraz abgx-em
     
  16. balekk

    balekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    czy kto zgrywał sam content tej gry (dvd1) na konsolę za pomocą usb? i czy miał jakieś problemy z tym związane?
    ponadto zastanawia mnie jedna rzecz, zgodnie z rozpiską na górze dvd1 zawiera content i jest region free a dvd2 zawiera grę i jest PAL, ja natomiast jestem w posiadaniu wersji SRT, gdzie po sprawdzenie programem abgx płyta dvd1 jest PAL a dvd2 jest Region Free i nie wiem czy ktoś coś podmienił? pytam bo miałem zamiar dvd1 wrzucić przez pendrive a dvd2 wypalić na płytkę i nie chcę by na końcu się okazało, że wypalę nie to co powinienem?
    da się to jakoś sprawdzić która płyta co zawiera?
     
    Ostatnia edycja: Styczeń 11, 2015
  17. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Zagrałem bez żadnych problemów. Myślę że RF i PAL będą współpracowaly

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
Wczytywanie...

Poleć forum