1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Październik 30, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Call.Of.Duty.Advanced.Warfare.XBOX360-iMARS

    Alert

    Przeskanować obraz przez ABGX!
    DVD1 - CONTENT
    DVD2- GRA

     
    uleee i Ohara lubią to.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kusiu

    kusiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Proponuje sprawdzić wcześniej a później potwierdzać polską wersje.

    Pozdrawiam
     
  4. roch0

    roch0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    1DVD to tylko kampania, czy do MP też jest potrzebna?

    Wysłane z mojego ST25i przy użyciu Tapatalk 4
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Przecież masz napisane
    • JĘZYK: English


    to że okładkę wrzucił w PL nie oznacza że ma PL...
     
  6. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    880
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Orso tam prędzej z tego co kojarzę było napisane pl napisy. Nawet przecinek po English jeszcze został

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  7. MGKAIKA5

    MGKAIKA5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A
    Screen z abgx z 1dvd jest w porządku?
    Czy abgx jest źle skonfigurowany bo jest napisane o tym połączeniu online. Mam problem z tym patchem zrobiłem wszystko i dalej lipa.
     
  8. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    2 użytkowników lubi ten post.
  9. MaxiorQ

    MaxiorQ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Konin
    Da się content zgrać przez pendrive?
     
  10. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak da się!
     
  11. Roozi88

    Roozi88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Abx niestety sam nie dogrywa topologi:/Płyta pokazuje dysk nie obsługiwany...Jakieś pomysły?
     
  12. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Nie dogrywa bo musisz zrobić fix do abgx-a żeby łączył się z serwerami.
     
  13. Roozi88

    Roozi88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Potwierdzone Gra Działa dopiero po przepuszczeniu obrazu w poprawnie skonfigurowanym abxie z linka powyżej;)
     
  14. roch0

    roch0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Sory za offtop, ale jak nazywał się ten program do wyciągania contentu z obrazu płyty? :)

    Wysłane z mojego ST25i przy użyciu Tapatalk 4
     
  15. luquepl

    luquepl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. roch0

    roch0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Horizon jest do wgrywania/zgrywania plików na xboxa, a mi chodzi o ten program do wyciągania contentu z obrazu płyty, tak jak np. było można zrobić z disc 2 w GTA 5 .

    Wysłane z mojego ST25i przy użyciu Tapatalk 4
     
  17. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  18. timomar

    timomar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    2 użytkowników lubi ten post.
  19. roch0

    roch0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Ooo właśnie o Xbox Image Browser mi chodziło ;) . Dzięki za pomoc :)

    Wysłane z mojego ST25i przy użyciu Tapatalk 4
     
  20. hwkzmc

    hwkzmc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie, posiadam dwie wersje gry, jedną w GOD a drugą w xex. Jak wyciągnąć mam Content?
     
  21. mac_abra

    mac_abra Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    360
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hornšperk
    DVD1->xex->content
     
Wczytywanie...

Poleć forum