1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty Advanced Warfare jak nagrac?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maretny, Marzec 8, 2015.

  1. maretny

    maretny Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Siema wszystkim sluchajcie mam tak jak w tytule problem, mam kopie zapasowa tej gry i nie wiem jak mam ja nagrac jest podzielona na cd 1 i 2.I teraz moje pytanie jak to nagrac tak normalnie sie nagrywa na dwie plytki czy jakos mozna skleic to i na jedna plytke wypalic? z gory dzieki za odp;) pozdrawiam:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  4. maretny

    maretny Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    a czy jest mozliwosc tez pierwsza plytke nagrac zeby nie bawic sie z penem?
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak ale szkoda płyty na to, bo zainstalujesz ją i potem będzie leżeć.
     
  6. maretny

    maretny Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2015
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    wiesz jezeli chodzi o plyty no to moze i szkoda ale plyt mam troche a pena nie mam,poza tym to dla szwagra ma isc za granice wiec...
    czyli podsumowujac nagrywam jedna druga i dvd jeden instaluje a dvd 2 wrzucam w naped zeby grac dobrze rozumiem?
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Grę odpalasz z DVD2 woła o dvd1 instalujesz i potem grasz z DVD2 czy jakoś tak.
     
Wczytywanie...

Poleć forum