1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty Black Ops 2 Problem Multiplayer

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fazer6, Luty 19, 2013.

  1. fazer6

    fazer6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    W tej chwili w Holandii
    Witam. Mam taki problem.Gralem w Multiplayera,mialem juz 40 lvl troche odblokowane,a tu nagle na drugi dzien wlaczam zeby sobie pograc i nagle mam 1 poziom i wszytko poblokawne,Zostaly tylko zetony do odblokowania i emblemat. Dodam ze gra na Xboxa. Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamil126

    kamil126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    A napewno zalogowałeś się na swoj profil ??
     
  4. orix

    orix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jest mozliwość, że mimo wejścia na swój profil, źle wybrałeś miejsce zapisu.
     
  5. fazer6

    fazer6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    W tej chwili w Holandii
    Na 100% zalogowalem sie na swoj.

    Zawsze wybieram pierwsze z gory czyli dysk twardy.


    Ma ktos jeszcze jakies pomysly?
     
  6. MatthewHEAT

    MatthewHEAT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin
    To powszechny błąd, ja też tak miałem, i pamiętam, że inny gość z forum też tak miał. Jest to błąd od zapisu danych Black Opsa 2, gdzieś czytałem na twitterze Vonderhaara albo w patch notes, według nich ostatni patch powinien to naprawić aby więcej się to nie zdarzyło. O ile wiem nie da się tego naprawić, i musisz zacząć od początku, ja też coś takiego dostałem wiec nie jesteś jedyny. To błąd od baz danych Treyarch i nic sie nie da zrobić.
     
  7. fazer6

    fazer6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    W tej chwili w Holandii
    zaczelem od poczatku,a teraz weekend podwojny XP
     
Wczytywanie...

Poleć forum