1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty Black Ops aktualizacja Offline.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez DusiekPL, Grudzień 18, 2010.

  1. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Nie dawno wyszła aktualizacja która ma za zadanie dodać boty do gry offline. Chciałem koniecznie to wgrać bo jednak z kumplem fajniej grać massive multiplayer niż 1 vs 1 :D. No i tu mój problem się zaczyna. Zrobiłem wszystko według poradników i Xbox nie wykrywa mi aktualizacji. Oczywiście testowałem różne pendrive'y oraz resetowałem konsole. Jeśli ktoś ma pomysł co może nie zdiałać to prosze niech da znać ;)

    Edit:
    Patch do Polskiej wersji Black Ops
    Instrukcja instalacji jest w archiwum.
    http://www29.zippyshare.com/v/3992973/file.html

    Podobno walnąłem byka w instrukcji, ścieżka instalacji patcha:
    Data Partition/Content/0000000000000000/41560855/000B0000/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. GieKSiarz

    GieKSiarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    no ja aktualkę wrzuciłem także ale nie wiem jak sprawdzić czy jest zaimpletowana to raz a dwa jak dodać boty. Pozdrawiam i przychylam się do kolegi o pomoc w tej sprawie.
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    podczas gry odłącz pendrive'a - tak sprawdzisz ;)
     
  5. GieKSiarz

    GieKSiarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    no to mi też ten patch nie działa robione wszystko według poradnika game id zgodne. Jakieś pomysły sugestie.
     
  6. gorn20000

    gorn20000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    przypominam że w wersji pl Cod'a ten patch nie działa ;)
     
  7. Szczymryj

    Szczymryj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niestety, nie można miec wersji PL. Musisz inną wersję językową nabyc.
    Bo Polska to nie Europa :D
     
  8. frostek

    frostek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Starachowice
    Gdzie moge znalez tego patcha i najlepiej jakis poradnik jak wgrac go?
     
  9. redman89

    redman89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  10. GieKSiarz

    GieKSiarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    ja robie do ang i tez nie wykrywa
     
  11. matik177

    matik177 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Z wersja T.P. zadziała? Ktory pobierac PAL (3mb) czy region free (9mb)?
     
  12. Lukaszenka

    Lukaszenka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    misie kochane ja też mam ***** tego tp ale nie sciagajcie go bo nagrywałęm to ***** płyte mi wy*****o i sie ******łem nie nan na żąrcie i dlugie 4 zł na płyte leci i *** im w **** a fajnie ze sa boty to se postrzelam bo 10moin dziennie bo ja nie grałem na x 1miesiac temu bo cwicze 3 razy w tyg drozek przysiadi
     
  13. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Nie wiem o czym Ty mówisz, ale ok. Co do gry to próbowałem na wszystkie sposoby i nic. Niestety nie podepnę się do live bo nie mam jak. Jeśli ktoś to rozszyfruje to niech da znać ;)
     
  14. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Patch do Region Free nie działa z wersją ANG :).
     
  15. Alf1966

    Alf1966 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Trzebiatów
    Czyli nie da rady wgrać patcha na grę po polsku ? Nie można zmienić języka na angielski czy coś i wtedy wgrać patcha ? Jak macie jakiś pomysł na odpalenie patcha na wersji pl to piszcie może można zmienić jakieś pliki czy coś.
     
  16. GieKSiarz

    GieKSiarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    Narazie nawet nie działa na ang wiec co tu gadać o pl. Także czekam aż komuś uda sie i poda jak to zrobił także kombinowałem media id się zgadza ale nic.
     
  17. Wheelman

    Wheelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja spotkalem jeden post ze dziala, ale mi to nie dziala
    XBOX360 ISO
     
  18. GwanTodro

    GwanTodro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na pendriva wrzuciłem patch w wersji PAL I RF. Mam call-a po angielsku lecz niestety nie działa.
     
  19. Wheelman

    Wheelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Trzeba zrobic te foldery ktore widac w linku wyzej na obrazku, bez nich nie wykryje patcha o dziwo
     
  20. gorn20000

    gorn20000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Jak zrobisz to co z linku wyżej to i tak nie zadziała ;/
     
  21. m1racle

    m1racle Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja na angielskiej wersji zrobilem tak jak z linka Wheelmana i działa :) .
     
Wczytywanie...

Poleć forum