1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty: Black Ops - brak tekstur

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yamall, Listopad 16, 2010.

  1. yamall

    yamall Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej, odpaliłem dzisiaj (po wczesniejszym odkurzeniu konsoli :)) Call of Duty: Black Ops no i mam maly problem....
    Nie ma tekstur na postaciach, a i całe tło gry tez nie wyglada rewelacyjnie....

    Poradźcie N00Bowi :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. yamall

    yamall Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Prawie.....
     
  5. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    A ja z innym (problemem?) :p
    Otóż kumpel skarżył mi sie że Black Ops nie chce wczytywać mu zapisanych wcześniej stanów gier tzn. że po zapisaniu i późniejszym włączeniu nie ma w ogóle save'ów... tak mi mówił. I chciałbym się dowiedzieć czy to ma coś wspólnego z jego przeróbką bo jeżeli się nie mylę to ma on ixtreme 1.4 bo czyta mu tylko gry do wave 2 i własnie ten CoD jest do takiej wersji spatchowany. Czego to wina?
    Czy ktoś miał podobny problem?Prosze o odpowiedź
    Dzięki , MalinBox ;D

    PS: Kumpel nie ma konta na xboxforum i prosił mnie o pomoc ;)
     
  6. yamall

    yamall Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I co ? zadnych pomyslow z moim problemem ??
     
  7. TrueUser

    TrueUser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Wlkp.
    Odinstaluj i zainstaluj raz jeszcze grę.
     
  8. strongbow82

    strongbow82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam..mam problem w jednej z miski ,wietnam..po przejsciu kilku ulic(wskazywanie punktow ataku przez helikopter za pomoca radia dochodze do miejsca gdzie musze pomoc otworzyc drzwi jednemu z przyjaciol,w tym momencie wybucha samochod i nastaje ciemnosc,,widze odleglosc do celu kompa moge strzelac ale nic wiecej ,,prosze o pomoc,,,gra orginalna
     
Wczytywanie...

Poleć forum