1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call Of Duty Black Ops - Games on Demand - blokada

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szymek488, Maj 6, 2011.

  1. szymek488

    szymek488 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zambrów
    Witam!

    Mam taki problem, mianowicie: chcę z kumplem na spółę kupić 6000 ms points i kupić za nie CoD'a BO, ale nie wiemy czy pójdzie na jego konsoli. Ja mam konsole NTSC ze Stanów, on ma konsole w wersji PAL, ja bym grę i dodatek do CoD'a kupił i ściągnął, on oczywiście przeniósłby licencje, ale nie wiemy czy będzie mógł pobrać grę, bo nie wiemy czy Black Ops ma blokadę regionalną. Proszę o pomoc ! ; d

    Pozdrawiam

    @edit

    Ja mam konto na US Live a on na PL
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Gra zadziała na tej i na tej konsoli. Co do blokady regionalnej jest ale da się to ominąć. Po zakupie gry i dodatków ściągasz i masz licencję na daną konsolę, na drugiej konsoli można przenieść licencję i też gra będzie działać tylko nie jestem pewnien jak wtedy z pierszą konsolą czy gra będzie działać na każdym koncie...
     
  4. szymek488

    szymek488 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zambrów
    To jak , mamy kupować ta pkt czy nie ? ;(
     
  5. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Gra ma blokadę reginalną pamiętaj żeby ją ściągnąć trzeba obejść to przez VPN w dziale artykuły opisuje jak to zrobic....
     
  6. POKUS123

    POKUS123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie jest czasami tak, że gra z rynku US jest w formacie NTSC i nieruszy na europejskiej konsoli? Też się zastanawiam nad ściągnięciem poprzez ominięcie blokady. Ale zaczekam do wtorku, może na polskim livie się pojawi Black Ops.
     
  7. szymek488

    szymek488 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zambrów
    Black Ops jest akurat Region Free ;) To jak brać czy nie ?
     
  8. NuMeR

    NuMeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    To jak w końcu z tym Black Ops ? Można kopić na koncie US i grac na swoim koncie PL ? czy trzeba kombinować z VPN
     
  9. Crummy

    Crummy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    z vpn trzeba jak chcesz z pl pobrać bo masz poslkie ip!!!
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Żeby pobrać grę musisz kombinować z VPN. Gra pójdzie na obu konsolach :)
     
  11. kubax360

    kubax360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgierz
    a PAL i NTSC to raczej jest format zapisu płyty (są, były kasety VHS, które tez są PAL i NTSC) czyli nie ma to znaczenia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum