1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty Black Ops HELP!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bystry95, Sierpień 2, 2011.

  1. bystry95

    bystry95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Zmarnowałem już 2 płyty na nagranie coda. Pragnąłem zagrać w wersji PL i znalazłem rzekomo wersje z napisami bez AP 25. Wstawka.
    Po wypaleniu na płytę gra nie działa. Czarny ekran, konsola przestaje pracować. Wgrany mam flash LT+.
    Log z ABGXBOX360 wrzucony przez autora wstawki.
    klik
    Log z ABGXBOX360 zrobiony przeze mnie.
    klik

    Pytanie. Co mogę zrobić z tym obrazem? Czy to wina obrazu czy konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    w tą wersję nie zagrasz. ściągnij inna - angielska... tez popelnilem ten blad co Ty i tak samo zmarnowalem dvd po czym przeczytalem kilka postow i dowiedzialem sie tego co napisalem na wstepie :)
     
  4. bystry95

    bystry95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszyscy w komentarzach piszą że śmiga bez zarzutu. Więc o co chodzi ?!
    Jedni mówią tak drudzy inaczej.
     
  5. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Ja mówie z mojego doświadczenia. Mogę Ci mojego screena podeslac z abgx'a i obczaisz tylko musialbym plyte przyniesc bo z pcta juz wywalilem to gowno od szopaka czy jak mu tam (bo od niego mialem ta wersje) ... ja zazwyczaj jak sa podzielne wersje (jedni mowia tak a 2 inaczej) to nie pobieram bo cos jest na rzeczy a nie mam az tak dobrego lacza zeby gre pobierac 3x... pobierz sobie wersje eng , przeprowadz przez abgx;a 2x dla pewnosci i zakladam sie o browara ze bedzie Ci dzialal black ops

    edit : to co mowia w komentarzach jest nic nie warte (moze koledzy mu wystawili takie komenty? skad moxzesz wiedziec) ... to co mowi abgx jest warte wiecej niz 10 komentarzy.
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak masz dash 12625 lub wyzszy to dzialac nie bedzie. Proste.

    Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
     
  7. Pawlak108

    Pawlak108 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Shanga

    Shanga Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    bedzie dzialac tylko jesli pobrales aktualizacje napedu ta z lipca to juz zapomnij a CoD:BO pobierz angielska i przepusc przez abgx 1.5.0 bedzie dzialac tylko offline jeszcze raz pod warunkiem ze nie pobrales najnowszej aktualki napedu z lipca do polskiej nie ma Patcha
     
Wczytywanie...

Poleć forum