1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty: Black Ops i Slim z LT 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nanek84, Styczeń 11, 2012.

  1. nanek84

    nanek84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Koledzy mam pytanko bo sciaglem sobie Call of Duty: Black Ops i niby nagrałem imgburn włożyłem do konsoli plytke Emtec i obrazek gry jest ale niestety zaraz wyskakuje mi okno ze plyta nieobsługiwana skontaktuj się z xbox support...
    a np. Fifa12 mi chodzi normalnie...jest jakiś sposób żeby nagrać OPS i by śmigała u mnie???dzięki za odpowiedzi z góry.pozdr;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Miodek811

    Miodek811 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja znam tylko jeden sposob: kup gre.
     
  4. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Jaki dash, jaki LT, masz cichą aktualizacje??

    Fifa 12 ci chodzi bo niema żadnych zabezpieczeń.
     
  5. nanek84

    nanek84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja kolego mieszkam w Belgi i nie bede placil po 60eur.za gry bo bym zbankrutował niebawem...po to przerobiłem aby zaoszczędzić...po prostu chciałbym się dowiedzieć jak to z tymi grami dokładniej...
     
  6. nanek84

    nanek84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam LT 2.0 a dash to 2.0.13604.0
     
  7. Snake123

    Snake123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    60euro za gre, a mozna wiedziec jakie masz zarobki? :p Pytam z czystej ciekawosci i dla porownania polskich cen i zarobkow. :)

    PS: Przepraszam za offtop.
     
  8. weplausss

    weplausss Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie bedzie ci dzialac na LT 2.0 tak samo assasins creed brotherhood
    czekaj na LT 3.0 i abgx patch
     
  9. nanek84

    nanek84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zarobki jak zarobki ale chatę tez trza opłacić kolego i mam 2miesieczna córeczkę wiec jest na co kasę wywalać;)a jak naprawdę jest gra warta to i można kupić ale nie na darmo buszuje tu po forum...
     
  10. gulon

    gulon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
Wczytywanie...

Poleć forum