1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty: Black Ops II (2012) PL.XBOX360-PolishVodka / POLSKA WERSJA JĘZYKOWA

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez kamileqPL, Listopad 12, 2012.

  1. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    [​IMG]

    RELEASE: COD.Black.Ops.II.PL.PolishVodka


    REGiON: PAL
    JĘZYK: Polski, Rosyjski
    ABGX360: http://www10.pic-upload.de/12.11.12/xmra1opamga3.png
    XGD3: TAK
    UPDATE: TAK 15574
     
    11 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Otwieram, tylko bez OT proszę.

     
    2 użytkowników lubi ten post.
  4. didas92

    didas92 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czy ten obraz jest bezpieczny do gry na LIVE?
     
  5. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    ss: 2 więc raczej jest dobrze :)
     
  6. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Tryby w Multiplayer są ciekawe i zróżnicowane. I mówi to "hater" COD więc coś jest na rzeczy.
     
  7. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    Panowie jak się ma LT 3.0 to już nie trzeba przepuszczać przez abgx?
     
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    nie trzeba ale ja zawsze i tak wole to zrobić jest to robione w 3min więc nic się nie stanie strzeżonego Pan Bóg strzeże
     
  9. Skillah

    Skillah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    siema, jak zmienie topologie to pojdzie mi na lt2.0? single player bo do multi zamierzam kupic oryginal
     
  10. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    jak z lt2.0 wyjdziesz na live dostaniesz bana na dzień dzisiejszy jak tak bardzo chcesz grać live na cfw to wgraj lt3 i kopie na ihas lub orginał chociaż to i tak nie daje 100% pewności
     
  11. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    lt 2.0 nie bedzie działac na xbox live nawet po zmianie topologi
     
  12. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    no i jak w końcu z tym można na live grac?
     
  13. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    lt3 + kopia nagrana ihasem i tyle
    i na przyszłość z każda grą tak jest;)
    PS Nie nudzi Was to pytanie czy pójdzie mi na lt2?? już rok mamy lt3 i dalej nie przerabiacie tej konsoli i tak nie płacicie 200zł tylko 50zł za cfw 70zł(jednorazowo za ihasa) i x zł zależne od tego jakie płyty kupujecie.
    C4 nie wymyślił sobie lt3 żeby sobie tak było tylko żeby jako tako chroniło na live i odpalało najnowsze tytuły.
    Albo nauczcie się przerabiać bo to taka czarna magia nie jest i moje pierwsze przerabianie trwało 5min nie licząc rozkręcania obudowy;))
     
  14. roch0

    roch0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Gra nagrana Ihasem+Verbatimy pod LT 3.0 instaluje się na dysk i wszystko śmiga jak należy, na razie gram od 2h na Live i nic ;)
     
  15. marus18

    marus18 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poland
    gracie na live na piratach ale nie trzeba wykupować jakiś ticket pass czy coś w tym stylu tak jak internetowy paszport w fifie 13 ?
     
  16. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    nie trzeba passa do multi. Season pass będzie płatny za dodatkowe mapy
     
  17. Dzikoos

    Dzikoos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy save od angielskiej beda dzialac na polskiej ?
     
  18. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    tak
     
  19. Ogi

    Ogi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A
    Panowie mam pewien problem, nagrałem dzisiaj COD'a pograłem do 3-4 misji (gdzie trzeba jechać na koniach) i wyłączyłem, po 2 godzinach włączam grę i nie mam tekstur to znaczy, nie widać broni, podłoga jest tak jakby beż nałożonej powierzchni itd.
    Co to może być i jak naprawić skoro wszystko było ok na początku?
     
  20. 19luki20

    19luki20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Chorzów
    Podczas weryfikacji wyskakuje mi taki bląd
    img.pl - Pogląd zdjęcia
    wie ktos moze co jest nie tak?? Mam Lt 3.0 nagrywane iHasem z LTmax na verbatimach według poradnika z forum. wszystkie wczesniejsze gierki nagrywały sie normalnie i działały.
     
  21. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Zle nagrane, nagraj jeszcze raz. Gra moze dzialac ale nie jak powina i niebezpieczna taka kopia na xbox live.
     
Wczytywanie...

Poleć forum