1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty: Black Ops II (2012) XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Listopad 9, 2012.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28175
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]


    RELEASE: Call.Of.Duty.Black.Ops.2.XBOX360-iMARS
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kazekelo

    kazekelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dobry wieczór;] mam właśnie tą że wersie gry i mam zamiar zagrać dziś , 3 dni przed premiera na live , jak myślicie to jest dobry pomysł?? .Bedzie ban zato?

    edit- servery działają jak narazie gram zombi online ;]
     
  4. czullo

    czullo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    53
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pozegnaj sie z profilem/konsola na live sytuacja podobna jak z halo 4 :)
     
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    A ja mam inne pytanie: są też problemy z doczytywaniem tekstur jak w przypadku wersji P2P?
     
  6. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa

    No to chyba masz słabe info. Od początku kiedy wyciekło BO2 do sieci, Ci co grali online nie dostali bana i nie dostaną.
     
  7. kazekelo

    kazekelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No nic pograłem pare godziń jak na razie bez bana sie obyło ,tylko mało ludzi gra w zombi ;/
     
  8. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Ja Wam dam pawianów. Nestępne takie teksty = warn'y
     
    1 osoba to lubi.
  9. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Czy ktoś więcej oprócz użytkownika kazekelo może potwierdzić , że bezpieczne jest granie na live. Mam zamiar dziś zagrać , ale się właśnie zastanawiam :)
    Narazie tylko grałem chwilkę na nowym profilu bez live .
     
  10. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Odp: Call of Duty: Black Ops II (2012) XBOX360-iMARS

    No nie ma banow jak teraz odpalisz. Ja tam poczekam 2 dni na PL

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  11. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    Potrzebny ihas jeśli mam LT 3.0?
     
  12. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Nie, działa nagrywane normalną laptopową nagrywarką.
     
    1 osoba to lubi.
  13. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    I podczas gry nie masz żadnych problemów ani nic? Bo gdzieś chłopaki wspominali że im po paru misjach wyskakiwał błąd.
     
  14. sidewalker

    sidewalker Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kurde, ja mam problem, bo jak mam zainstalowane na dysku ,to wyświetla mi się dość często błąd o autoryzacji, a jak gram z płyty, to wywala mi błąd o przetarciu ściereczką :/
     
  15. szympans1

    szympans1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Duszniki Zdrój
    mam dziwny problem, nagrałem gre ihasem, kampania pięknie działa, ale jak wchodzę do multi i mapa zaczyna się ładować to trwa to w nieskończoność, może to być wina źle nagranej płyty?
     
  16. kazekelo

    kazekelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Reczej twojego modemu 52kb;]
     
  17. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Side walker. Jak masz nagrana nie ihas i chcesz dysku grac to uzyj mp3fix lub graj z plyty
     
  18. fudzi

    fudzi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żory
    Sciaglem co prawda z innego zrodla wersje PL juz 2x i dalej mam takie cos:
    Moge wypalac? IHAS 124 DU
     
  19. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Jak masz lt 3 to tak
     
  20. karate23

    karate23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ktos moze powiedziec czy to wgl pojdzie na LT 2.0 ?
     
  21. MeSolD

    MeSolD Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Potrzebna mi wasza pomoc. Gierkę mam z exsite wersję POLISHVODKA wersja pl. Nagrałem gierke 2 razy i zawsze zacina mi się na filmiku dźwięk jest opóźniony i po filmiku jest czarny ekran. Pomocy ;(
     
Wczytywanie...

Poleć forum