1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty: Black Ops II (2012) XBOX360-P2P

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Listopad 4, 2012.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3211
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Call.of.Duty.Black.Ops.II.XBOX360-P2P
     
    3 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krishafi

    krishafi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze pytanie nie dokońca na temat ale powiazane jest z BO2: obecnie mam dasha z assassins creed 3: 15574 czyli ten sam co w BO2 i dumam czy 13stego listopada nie wrocić na live'a. mam LT 3.0, nagrywam ihasem, czy ten dash jest najnowszy czy też online jest jakiś z wyzszym numerkiem. czy na chwile obecną czekają mnie jakies potencjalne konsekwencje posiadania lt i korzystania z live'e ? (banem online sie nie przejmuje, chodzi mi bardziej o usunięcie przeróbki, brak mozliwosci instalowania na dysk gier - to drugie akurat chyba juz nie aktualne ?).
    druga sprawa- zassałem wczoraj na predkosci wstawke Call of Duty Black OP’s II XBOX360 RF-IND, przepuściłem ABGXem i tam był komunikat (na zółto) informujący o braku XEX CRC w bazie danych. czy tak nagrany obraz bedzie w miare "bezpieczny" online ? czy lepiej bedzie nagrać gre przed premierą jeszcze raz uprzednio skanujac abgxem, który dopisze sobie co nieco na niebiesko :) ?
     
  4. Teh_DoDi

    Teh_DoDi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowa Ruda/Słupiec
    Ja nagrałem,LT 2.0 i działa wszystko git. Jednak czy będzie bezpieczny online to pewnie nie,jeżeli uruchomisz jakąkolwiek grę przed premierą nawet offilne to xbox z tego co wiadomo zapisuje to i podczas połączenia wysyła kiedy gra była odpalana itd. Jeszcze tak duży tytuł jak BO2 to nie radziłbym,chyba,że chcesz załapać bana. Tak samo jak sytuacja z Halo 4,bany się posypały. Ogólnie LT 3.0 jest słabo wykrywalny i jeżeli nagrywasz wszystko dobrze to małe szanse na bana,jednak jak wyżej wspomniałem odpalenie przed premierą szybciej pociągnie cię do bana niż LT.Jak ci się nie pali to poczekaj do tego 13stego i graj wtedy,z nagrywaniem też bym się powstrzymał jak narazie.
     
  5. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    843
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Ja grałem w wiele gier przed premierą i do dziś gram bez bana na xbox live ;] to głupota mówić że dostanie się bana za włączenie gry, rozumiem za multiplayer ale wg. mnie można grać na singlu bez zmartwień, ja sam odpalam black ops 2 jeszcze dziś tylko nagram :)
     
  6. Teh_DoDi

    Teh_DoDi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowa Ruda/Słupiec
    No to masz szczęście,a z Halo 4 próbowałeś? Raz banują raz nie,zależy ale według mnie lepiej nie ryzykować.
     
  7. krishafi

    krishafi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ehh jedna płytka w kosz, co poszło nie tak ?
    [​IMG]

    obraz przepuszczony przez abgxa, nagrywarka ihas z lt max pod lt 3.0, OPC włączone
    edit: płyty verbatim nagrywane z prędkością 2,4
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    musicie skumać ze halo było wyciekiem dlatego były bany....a black ops to chyba już wysłane preordery
     
  9. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    843
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    wyłącz OPC daj x2.4 i nagrywaj w trybie awaryjnym ten error oznacza że za mało ramu było dostępnego
     
  10. krishafi

    krishafi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    yyy to moze to sie dobrze nagrało ? bo bo ten komunikat wyskoczył podczas weryfikacji , a nie miałem jeszcze okazji włozyc płytki do konsoli i sprawdzić bo jest poza mieszkaniem, co do OPC to nie powinno to byc właczona przy wszystkich grac XGD3? pamietam jak spaliłem 2 płyty przy maxpaynie3 bo nie miałem tej funkcji włączonej

    edit: wrazie gdyby jednak ta nagrana płyta niedziałała to ten bład nie ma zadnego zwiazku np z uszkodzonym obrazem gry?
     
  11. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Grając offline xbox nie zna daty (automatyczni ustawia się ok 2005), dlatego granie offline przed premierą jest 100% bezpieczne.
     
  12. krishafi

    krishafi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    eeeee operacja sraaaczka :) gra sie dobrze nagrała, tzn chyba - zainstalowała w 100%, wiec rzeczywiscie ramu pewnie brakło - naszczescie przy weryfikacji a nie przy nagrywaniu
     
  13. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Czy z reguły releasy od P2P są dodawane do bazy ABGX?

    @EDIT:
    Czy ma ktoś jakąś starszą grę od P2P i może sprawidzić czy w ABGX 360 przechodzi pełną weryfikację?
     
  14. doctorwho22

    doctorwho22 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krypton
    CZy u was tez gra się zacina?? Jestem w pierszej misji a dokładniej w etapie gdzie kubańczycy musztrują dzieci i po zakończeniu cutscenki gra sie zwiesza i nic nie można robić.

    Nagrane na iHasie z prędkością 4x na płytce Verbatim MKM-003 bi zainstalowane na dysku.
    Zwiecha niewazne czy zainstalowane na dysku czy odpalane z dysku
     
  15. chmuri

    chmuri Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    nagrywaj 2,4
     
  16. doctorwho22

    doctorwho22 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krypton
    Nagrywałem jak dotąd każdą grę (Dishonored, AC3, Halo 4) i nie było rzadnego problemu. Pewnie to wina ripu gry
     
  17. krishafi

    krishafi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja zadnych zwiech nie uswiadczyłem
     
  18. kamileKSP

    kamileKSP Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Żadnego bana jeszcze nikt nie dostał za grę online, a dużo osób gra. Myślę, że tutaj takowych nie będzie, jak w przypadku halo 4.

    Gierka wypalona, jutro pogram.
     
  19. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    W tym wypadku P2P to nie grupa, tylko źródło pochodzenia releasu.
     
  20. WieczorniX

    WieczorniX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry, ale jak czytam takie teksty to nie mogę. Proszę, nie wprowadzaj ludzi w błąd. Gry nagywane ihasem na verbatimach MKM003 (czyli takie jakie mamy w Polsce z tego co mi wiadomo) powinny być nagrywane x4 z włączonym OPC. Tak jest napisane w oficjalnych tutorialach\zaleceniach. Ja raczej wstrzymam się do wydania scenowego. Pozdro
     
  21. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    nagrywam 2.4x z OPC i jakość nagrania wychodzi lepsza niż 4x z OPC
     
Wczytywanie...

Poleć forum