1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty: Black Ops II - nie dziala

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patryk215, Luty 24, 2013.

  1. patryk215

    patryk215 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, nagralem CoD Black Ops II i po włączeniu na pierwszym filmiku obraz robi się czarny i gra się zawiesza. Miał ktoś podobny problem ? Da się coś z tym zrobic czy trzeba nagrać od nowa? Obraz sprawdzony wszystko miało smigać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Czym nagrane?
     
  4. patryk215

    patryk215 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. ciesiel1992

    ciesiel1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostróda
    Jeśli można zapytać to ja mam problem z Black Opsem 2 tyle że na konsoli przerobionej RGH ... wrzucam gierke na dysk z pena odpala się wręcz książkowo po wyborze trybu jakiego kolwiek czarny ekran i QUNIEC można jakoś zaradzić ?
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gra przerobiona do XEX/GOD? Sprawdź może na innym penie lub przerób na inny "format" np. jeżeli masz w XEX to zrób GOD.
     
Wczytywanie...

Poleć forum