1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call Of Duty Black Ops II RGH Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mcr, Luty 3, 2013.

  1. Mcr

    Mcr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema.Mam problem z grą COD black ops II na rgh nie chce działać.Prosze o pomoc.z Góry dziękuje:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. przemek11

    przemek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    moze napisz jaki problem
     
  4. Mcr

    Mcr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W ogole nie włącza sie po włączeniu misji.ekran zastyga jest czarny i nic:(
     
  5. przemek11

    przemek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    pewnie trzeba nowy freeboot
     
  6. durki666

    durki666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Call Of Duty Black Ops II RGH Problem

    U mnie z rgh i bo2 jest to samo. Muszę resetowac konsole. Próbowałem wersję pl i eng.

    Wysłane z neo v przez tapatalk
     
  7. Mcr

    Mcr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    freeboot mam najnowszy więc to raczej nie to dziwna sprawa ale widze ze nie tylko u mnie taki problem występuje
     
  8. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    1 osoba to lubi.
  9. Mcr

    Mcr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki Pomoglo wielkie dzieki:)
     
  10. karol007_5

    karol007_5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam inny problem: wrzuciłem COD BO2, działa, ale dodatki wrzucone do katalogu content są dla gry niewidoczne, tzn, w grze ich nie ma. Co zrobić, by gra widziała dodatkowe mapy?
     
  11. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Uzyj xm360 i odblokuj dodatki

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  12. karol007_5

    karol007_5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Programik jest, działa, ale jak te dodatki odblokować?
     
  13. karol007_5

    karol007_5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jest gdzieś instrukcja obsługi XM360? Chodzi mi o odblokowywanie dodatków.
     
Wczytywanie...

Poleć forum