1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call Of Duty Black Ops III (2015) XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Listopad 4, 2015.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Call.Of.Duty.Black.Ops.III.XBOX360-iMARS
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. prestidigitator

    prestidigitator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Będzie wersja z językiem PL ?
     
  4. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    To jest wersja PL

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  5. prestidigitator

    prestidigitator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W opisie jest język angielski a w SS jest dashboard Polski. To jest czy nie ma ? sprawdzałeś tą wersje?
     
  6. Zinyx

    Zinyx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2013
    Posty:
    80
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Język ENG, napisy PL i to wszystko...
    Na wersję z PL Dubbing'iem bym nie liczył.
     
  7. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    tylko napisy
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tylko po co pytać o pl w grze multi

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  9. General

    General Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czy w tą pozycję idzie w jakiś niekonwencjonalny sposób zagrać czy to w zombi czy multi na podzielonym ekranie będąc offline ?
     
  10. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Niestety. Jeden gracz na jednym xboxsie 360. Zostaje xbox live, LiNK, Xlink albo lokalny system link jesli masz w domu dwie konsole
     

    Załączniki:

    General lubi to.
  11. General

    General Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    właśnie sprawdziłem :/
    tak jak napisałeś wyżej no i nie ma nic na podzielony ekran.
    samemu to co najwyżej można pobiegać i postrzelać do zombiaków.
     
  12. prestidigitator

    prestidigitator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Veification failed wywala w abgx. Grać na multi czy da się coś z tym zrobić?
     
  13. szelmud

    szelmud Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy do tej gry do uruchomienia wymagany jest Xbox Live ? bo wyskakuje mi jakieś wymagane zaakceptowanie uaktualnienia będąc podłączonym do Live ?
     
  14. Michal_Kamilka

    Michal_Kamilka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam to samo co kolega w poście powyżej. Po uruchomieniu gry i przejściu loga Activision nie można przejść dalej do menu ponieważ wyskakuje komunikat że potrzebna jest aktualizacja (Dash zaktualizowany do wersji aktualnej czyli 17489)

    Czy może ktoś wie o co chodzi?
     
  15. szelmud

    szelmud Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pobrała się jakaś aktualizacja 51 MB, potem ponad 1.7 GB i dalej nie chce się uruchomić :(
     
  16. rafalek82

    rafalek82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dograne zabezpieczenia abgxem,wypalone ihasem,weryfikacja na 100%.Po polaczeniu z live wola o aktualizacje dasha i compability pack.Po aktualizacjach gra dziala w 100%
     
  17. rafalek82

    rafalek82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Testowane od 4 dni na multi
     
  18. kajfux

    kajfux Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    U mnie tak samo, gra działa bez problemu.

    Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
     
  19. siwol

    siwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na RGH odpali się tą gre ?
     
  20. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    308
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    A niby dlaczego nie?

    Wycisniete z Tapatalka
     
  21. siwol

    siwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może dlatego że to multi tylko?

    Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum