1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty Black Ops LT 1.1 (Odtwórz DVD)

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez skwierczyq, Listopad 25, 2010.

  1. skwierczyq

    skwierczyq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Posiadam konsolę z napędem Lite-on oraz LT 1.1. Niedawno ściągnąłem BO, jednak po nagraniu napęd nie czyta płyty (Odtwórz DVD). Zmarnowałem już na tą grę 2 Verbatimy, bo myślałem, że to wina nagrania, ale problem nadal jest.
    Chciałbym jeszcze dodać, że mam dasha 9199 oraz prawdopodobnie nie jest to wina nagrywarki, bo nagrałem NSUNS2 bez żadnych problemów.

    PS: Posiadam polską wersję od szopasquad.
    PS2: Tak, szukałem na forum oraz zakładałem temat w dziale dla świeżaków, ale nie znalazłem odpowiedzi na mój problem.

    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pedro83

    pedro83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bagdad
  4. skwierczyq

    skwierczyq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. filip_gd

    filip_gd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Nie wiem jakiego mam ixtrema ale jak paczuje gry na wawe 3 to działają, wawe 4 już chyba nie.
    To iso z cod nie chce się odpalić, poradzicie coś??
    Wywaliłem już z 6 płyt do kibla z tym cod i nie mogę dać sobie rady, pomocy!

    Chcę grać tylko offline
     
  6. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Jak wave 3, to masz iX 1.6. Czy zmieniłeś wave w CoD na wave 3? Jeśli nie, to mogłoby zadziałać, gdybyś przed wsadzeniem płyty CoD, włożył activate.iso.
     
Wczytywanie...

Poleć forum