1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty: Black Ops - Multiplayer offline (boty)

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez pawel1503, Listopad 7, 2010.

  1. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    Kiedyś czytałem, że w Black Ops będzie miła niespodzianka dla tych co nie posiadają liva lub po prostu piracą gry, mianowicie multiplayer offline czyli granie z botami bez podłączania się do sieci. Całkiem niedawno gdzieś wyczytałem, żeby grać z botami trzeba być podłączony do sieci! WTF?! czy to prawda?? Jeżeli tak to Treyarch właśnie strzeliło sobie kulkę w łeb ;| żeby grać z botami offline trzeba być online ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maroko freestyle

    maroko freestyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    1020
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    36
    Miasto:
    Złote Przedmieście
    tak i na dodatek wymagany będzie gold :/
     
  4. bochun1990pl

    bochun1990pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    skąd macie te info??sprawdzaliście?
     
  5. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    Ja przeczytałem bodajże właśnie tutaj na xboxforum na jednym z tematów
     
  6. bochun1990pl

    bochun1990pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może ktoś kto już grał potwierdzi??albo sprawdzi??
     
  7. lepek46

    lepek46 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ja grałem szukałem i nie znalazłem:/, sam się o to w jednym z tematów pytałem .
     
  8. bochun1990pl

    bochun1990pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co nie mogłeś wejść w combat traning???pisało ze musisz być podłączonym??
     
  9. lepek46

    lepek46 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
  10. bochun1990pl

    bochun1990pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety info potwierdzone można grać tylko podłączonym ale też trzeba mieć GOLD!!!!! idiotyczne posuniecie ale cóż za wszystko trzeba płacić hehe
     
  11. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    No to co zrobiło Treyarch z tymi botami to mistrzostwo świata :D
    Żeby pograć z botami trzeba mieć Live Gold :p
     
  12. bochun1990pl

    bochun1990pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to ciekawe po co ten tryb w ogóle wprowadzili heh
     
  13. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    Chyba po to żeby Ci co 'lamią' mogli poćwiczyć z botami ;| Ale pamiętam jak Treyarch mówił, że robią to dla tych co nie mogą grać po sieci i co zrobili? Gówno za przeproszeniem
     
  14. Sereczek

    Sereczek V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    204
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Multi dla casuali :D Ciekawe czy profil z xlive to ten sam jak gra się z botami.
     
  15. Paf9o

    Paf9o Banned

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Niby dziwnie to wygląda ale pamiętam, że jak wpadł kiedyś do mnie ziomek to też chcieliśmy zagrać jakiś deadmatch ale było tylko 1v1, ewentualnie do 4 osób.
    Zatem rozwiązanie na pewno lepsze bo jak macie z kim pograć na jednej konsoli to można do tego dodać boty - proste.

    Aczkolwiek faktycznie lepiej by było, gdyby Gold konieczny nie był.
     
  16. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    jak to?? Jak gram z kimś na split screen to mogę dodać boty żeby było np: 4 vs 4 a nie 1 vs 1 ???
     
  17. Paf9o

    Paf9o Banned

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Ale w MW2? Bo ja konkretnie o tej grze mówię.. Szukaliśmy, szukaliśmy ale nie mogliśmy tych botów znaleźć...
     
  18. zlyczarny

    zlyczarny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a ja mam pytanie z innej beczki.
    Czy black Ops posiada możliwość grania na splitscreenie przez systemlink jak CoD3 (czyli po 2 osoby na konsole razy kilka konsol)?
    kiedyś czytałem że będzie to ale czy w końcu się udało im?
     
  19. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    jutro premiera - wszystkiego sie dowiemy
     
  20. lobuzzz

    lobuzzz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Trzeba mieć live-a. Też się zdenerwowałem!!!
     
  21. sirepox

    sirepox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Szkoda. Znacie może dobrego shootera na XBOXA 360 w którym można grać mecze z botami offline ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum