1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of duty Black ops nie dziala na przerobionej konsoli , ale gra oryginalna !!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Damianldz1908, Kwiecień 19, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Damianldz1908

    Damianldz1908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Swojego czasu (w grudniu) pogrywałem sobie w cod BO , no cóż myśle sobie ,że pożyczę od kuzyna , jak pomyślałem tak zrobiłem , aktualizacja myk poszła. gra nie działa 'nierozpoznana płyta' z tego co czytałem to tylko na piratach taki błąd ma prawo wyskoczyć. inne gry hulają aż miło a tu taka niespodzianka :( . Prosił bym o pomoc jak można to naprawić. Najlepiej bez wydawania pieniędzy . gra oryginalna , przeróbka nie wiem jaka. jeśli to ma jakieś znaczenie to się dowiem i napisze.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    moze porysana za bardzo?
     
  4. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na youtube są filmiki, nawet u niektórych oryginały nie ruszały na nowym dashu.
     
  5. Damianldz1908

    Damianldz1908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nówka sztuka : P a jeśli chodzi o to jak naprawić to wie ktoś ?
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    do ms zadzwon zapytaj lub wydawcy call:) w koncu masz orginal:p
     
  7. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    A nie powinien przy starej przeróbce zrobić "3 DASHy"? o_O
    Zrobił aktualizację z płyty...
    Wrzuć Hot Pursuit'a... pewnie też nie ruszy.

    LT+ się kłania ^^
     
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    czlowieku, czytaj ze ze=rozumieniem... co mu dadza te 3 dashe albo lt+ skoro ma oryginalna gre... trzeba zadzwonic do wydawcy i sie pytac bo oryginal musi chodzic
     
  9. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    U kuzyna gra działa?
     
  10. przemo55

    przemo55 Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Oryginał musi chodzić na konsoli xbox 360 bez przeróbek. Wydawca nie wydaje gry na przerobioną konsolę i tak na prawde nic nie powinno go to obchodzić. Ściągnij sobie pirata przecież po to przerabiałeś
     
  11. Damianldz1908

    Damianldz1908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Działa :(
    a jeśli chodzi o sciagniecie tej gry to nie bardzo bo mam bezprzewodowy internet wiec ... jak przerobie lt + to cos pomoze ?
     
  12. Damianldz1908

    Damianldz1908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak bedzie lt + to ruszy ?? bo nie wiem czy warto wydawac to 100 zł na cos co nie bedzie mi potrzebne...
     
  13. dominik15

    dominik15 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a co z tego ze masz bezprzewodowy internet ?
     
  14. Stan

    Stan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    150
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    jak ma kolega neta typu bluconect od ery to nie ma co się jemu dziwić :) , a wracając do tematu - mam lt + i nie działa mi cod mw 2 - czytałem coś na ten temat i nie znalazłem odpowiedzi : czy jak zrobię z tej płyty obraz na kompie i przewałkuje przez abgx i wypale znów to będzie śmigać ?? przepraszam za taki mały offtop
     
  15. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    Porównaj sobie ping (np w cs) jak będziesz na kablu grał, a jak na laptopie bezprzewodowo...
    Jak pobierać grę to jak najszybciej, na bezprzewodowy to lipa...
     
  16. zibby13

    zibby13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jeszcze zależy od routera,u mnie na bezprzewodowym ping jest porównywalny
     
  17. sasiaduq

    sasiaduq Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    od routera , oraz dostawcy internetu :p
     
  18. Skillah

    Skillah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mialem tak samo z halo w wersji bundle, nie masz przypadkiem tego call co do konsoli jest dodany?
     
  19. sirtox

    sirtox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czarna B.
    miałem przeróbkę lt i cod bo śmigał przerobiłem na lt+ żeby pograć w assassin's creed brotherhood działają wszystkie oprócz cod bo.dziwne nie ale tak jest niestety .wgrywałem patche nagrywałem płyty i nic.w końcu dałem sobie spokój.po prostu cod bo ma jakieś zabezpieczenia i tyle.
     
  20. Damianldz1908

    Damianldz1908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie, kupiony w komisie. a bezprzewodowy internet to nie chodzi o szybkość tylko o transfer. mam 5 gb transfer wiec gierki zadnej nie siagne :( ale nie kolego nie mam od blueconecta (czy jak to sie tam pisze :p) Playa , czyli nie ma co wydawac tej stówki na to lt+? zalezy mi tylko na black opsie nie na assasinie , fablu ;d czy hot pursuicie
     
  21. wojtuśface

    wojtuśface Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z tego co wiem to żeby teraz zagrać w BO pirata i tak musisz przerobić konsole na LT+ bo nie zastosowałeś metody 3 dashy, ewentualnie pożycz jeżeli masz możliwość innego oryginalnego BO. Czy napęd czyta inne oryginały? Bo mojemu kumplowi czyta piraty a oryginałów nie . i ma zamiar wymieniać napęd.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum