1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty : Black Ops Nie działa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stanik426, Marzec 7, 2011.

  1. stanik426

    stanik426 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A więc jak tytuł mówi nie działa :( . Chodzi o to że gdy odpalam grę wyskakuje mi błąd http://img97.imageshack.us/i/zdjcie0159w.jpg . Dodam jeszcze że kiedyś działała i że u kolegi też działa a mamy takiego samego dashboarda i przeróbkę . Proszę o pomoc !!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Moim zdaniem nie macie takiego samego dasha:D Musisz dograć patcha do cod i będzie hulać (abgx Cię wyręczy). O ile masz odpowiednia wersję gry do której jest patch
     
  4. stanik426

    stanik426 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok a mógłbyś pomóc jak to zrobić ?
     
  5. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    a wiesz jaki release masz gierki i jaką przeróbkę konsoli?
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    czy tak ciężko poszukać 10 minut na forum dlaczego gra co może nie dzialac?? jest milion postów i tematow na ten temat....jak masz lt+ to dograj patche do obrazu gry...jak nie masz lt+ to nie pograsz.....
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zgraj obraz na dysk, dograj patche AP 2.5 i nagraj na nowa plyte. Jezeli masz iXtreme LT+ to gra ruszy.
     
  8. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    pobrałeś ostatnią aktualizacje M$ która zablokowała 3 gry. w tym cod bo. Musisz pobrac ang wersje tego coda i "przeswietlic" obraz gry przez ABGX360. Nagrasz i bedzie ok . :) A jeżeli nie miałeś flasha LT+ jak pobrales ta aktualizacje to masz oflagowana konsole ;)
     
  9. stanik426

    stanik426 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. kogutxd

    kogutxd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam nastepujacy problem:
    Niedawno podlaczylem konsole do xbox liive i postanowilem nastepnie pograc w dzialajacego mi wczesniej COD'a Black OPS, niestety po aktualizacji gra sie wlacza po czym po chwili wyskakuje mi bład, ze trzeba wyczyscic plytke. Posiadam iXtreme 1.6.
    Pytanie: Co w takiej sytuacji nalezy zrobic, aby dzialal mi Call, czy nalezy:
    - przerobic na lt+,
    - czy dograc jakiegos patcha do gry,
    - czy jest moze inna mozliwosc
     
  11. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    jeżeli zrobiłeś aktualizacje dasha i black ops się nie uruchomił to gratuluję oflagowania konsoli :) najlepiej wrzuć firmware LT+ do napędu oraz wgraj ap25 do gry czyli tak jak wcześniej pisali przepuść obraz gry przez abgx 1.0.5 a on sam wszystko dogra, wszystko znajdziesz na forum
     
Wczytywanie...

Poleć forum