1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call Of Duty: Black Ops od SZOPASQUAD a xbox Live

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez PLAYSTATION3fan, Listopad 11, 2010.

  1. PLAYSTATION3fan

    PLAYSTATION3fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam!

    Czy ta wersja jest bezpieczna na Live? Niektorzy pisza, ze ma wave 3 i ss v1, a to oznacza, ze konsola zostanie oflagowana? Ale bany dostaje sie za przerobke albo za AP 2.5 check, takze mam pewne watpliwosci. Jezeli nie powinno sie grac w te wersje na Live, to czy da sie ja spatchowac do wave 6 i dodac ss v2?

    Zapraszam do dyskusji!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    gra ma wave 3, a oznacza to, że na pewno nie nadaje sie do gry na online. Wg teorii bezpieczeństwa gry na online lepiej na niej nie grać online.
     
  4. slim3000

    slim3000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Szczerze mowiac to co za roznica.. rok temu niby tez te wszystkie patche i ****rele mialy uchronic przed banem. A i tak na jesien byla fala i nie oszczedzala.... obojetnie jaki kto mial iX i czy patchowal czy nie..
    Wiec jak ma was dosiegnosc Wielki Ku*** Sprawiedliwosci Microsoftu to i tak dosiegnie.. taka jest smutna prawda
     
  5. PLAYSTATION3fan

    PLAYSTATION3fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dobra juz wszystko wiem.

    Kazda modyfikacja ISO, zmiana wave, a nastepnie polaczenie z xbox Live to ban!!!

    Jezeli chcecie grac online to nie sciagajcie tej wersji, bo ban jest pewny!!!!
     
  6. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    a idzie przywrócić vave ciekawe kiedy bedzie taka wersja pl do gry xbla
     
  7. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    mozna zmienic wave,jest nowy pachter przeciez.
    tylko,ze jak waidomo gry w polskim wydaniu ciezko znalezc w bazie zweryfikowanych w abgx.
     
  8. PLAYSTATION3fan

    PLAYSTATION3fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dlatego tez lepiej sciagnac wersje angielska, bo ta polska moze nigdy nie ukazac sie w bazie abgx!!
     
  9. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ukaże sie raczej, ale Szopasquad tak miesza w tym obrazie, ze osobiscie wole sie z tym nie bawić, pozostane przy ENG.

    Mam pytanie jedno, jak grałem po przeróbce zawsze na porytych obrazach(nie dla online) tylko gra offine bez jakiegokolwiek podlaczania do neta, ale po podłączeniu sie do neta z ix LT wszystkie kolejne gry będą ładnie przygotowane bedzie LUX nie? Tak podobno wszyscy twierdzą, a wole sie upewnic.
     
  10. tymon1988

    tymon1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    PL
    wlasnie chcialem zmienic wave 3 na wave 6 ale nie daje rady... nie wiem czemu wywala błąd
    ktoś wie jak sie z tym uporać? chodzi o wersje PL od szopasquad
     
  11. CrazySmokerPL

    CrazySmokerPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gorlice
    Pobrałem w nocy tą wersję. Mam 2 pytania.

    1. Czy można pograć na tej wersji przez xLink'a ? :D
    2. Czy na przeróbce iXt 1.61 gra będzie działać? :)
     
  12. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    bedzie działać, nie spamuj, bo tutaj rozmawiamy na temat gry online na tej kopii:)
     
  13. slim3000

    slim3000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1. Mozna
    2. Nie bedzie bo zmienony zostal wave na wave 3
     
  14. termit1992

    termit1992 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    1.Przez xlinka mozna
    2. na 1.61 oczywiscie pojdzie
     
  15. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    noi co ze został zmieniony na wave3?? ma 1.61 , wiec przeczyta spokojnie
     
  16. czopek1987

    czopek1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nic Ci to nie da, ma byc ban to bedzie jak rok temu , te wasze teorie ominiecia bana to bajki :) jakos gralem na LT bez zadnej modyfikacji ss1 gdzie duzo osob sie w to bawi i mowy nie bylo o banie hehe przed ostatnia fala banow pisaliscie ze patchowanie z wav 4 na np 3 to ban, znam kilka osob co tak robilo i bana dostali w listopadzie jak wszyscy:)
     
  17. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    piszesz o banach z zeszłego roku.
    wszyscy którzy wtedy dostali,to nie przez złe czy dobre obrazy gier tylko za flash napędu.
     
  18. night&day

    night&day Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jakim programem spatchować tę wersję do wave 6 ? ja mam X360 Waves Patcher 1.2.6 i tam jest tylko do wyboru do wave 4.
    Da się w ogóle spatchowac tę wersję od shopasqad do wave 6 ?
     
  19. DarthJason

    DarthJason Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Możesz spróbować przez abgx360, wchodzisz w zakładkę "Manually Patch or Extract Files" następnie zaznacz "Patch Video" i przez "..." wybierz interesujący cię Wave.

    Wszystkie potrzebne pliki wraz z programem można pobrać z abgx360 - Download. Dostępne na tej stronie Wave są od 3 aż do 9.
     
  20. night&day

    night&day Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki za info. Przerabial już ktos wersję od shopasqad tym programem? Nie jest czasami tak, że wave do polskiej wersji musi być osobno w bazie abgx360 ?
     
  21. tymon1988

    tymon1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    PL
Wczytywanie...

Poleć forum