1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

call of duty black ops pl - nie działa pod LT 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez newlee, Luty 12, 2012.

  1. newlee

    newlee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,
    posiadam gre Call Of Duty - Black Ops PL (SZOPASQUAD)-up-atmpitbull.
    Lt 2.0 na konsoli, dashboard 2.0.13599, nigdy nie grałem w necie.

    1szy raz nagrałem ją (ihasem124b) bez przepuszczania abgxem ( i domyślam sie ze to był błąd) czyli czysta kopie obrazu.
    2gi raz nagrałem przepuszczając przez abgx 1.06, tez to nic nie dało.
    czyli: płyta nie obsługiwana.

    szukałem informacji na ten temat, że mogla wystapic cicha aktualizacja,ale nie wiem nawet jak to sprawdzić, moglibyście mi pomóc w tym temacie?
    migneło mi gdzieś też, że może pomóc zastosowanie autolevel 3,a nie 2 jak mam ustawione. ale zmarnowałem już dużo płyt na gry przez swoją niewiedze więc wole spytać.
    prosze o pomoc bardziej doświadczonych.











    pisałem juz ten wątek wczoraj ale ktoś go wyrzucił
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to i zrobiłeś błąd bo gra ma ap25 nie dograło patche i nie działa . wavepatcher powinen rozwiązać twój problem
     
  4. newlee

    newlee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tzn co mamz robic w tym wavepatcherze? zmienić wave z którego na który?
    nie miałem z tym styczności nigdy.
    call of duty z tego co patrzyłem na stronie abgx to wave 6....
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wybrać swój dash i ci doda patcha
     
  6. newlee

    newlee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra ściagam wersje SRT bo nie wiem jak mam dokonać tego patchowania w wavepatcherze zobaczymy co będzie.
     
  7. vipvip

    vipvip Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    mam pytanko kiedyś jak miałem jeszcze ixtrim 1.6 w swojej konsoli nagrałem sobie Call of Duty: Black Ops później jak przerobiłem ją na LT2 to przestała działać na razie nie wgrywam LT3 ponieważ nie ma takiej potrzeby gdyż obrazy można przerabiać do LT2 ale nie o to chodzi,
    dokładnie chodzi mi o takie coś:
    - mam jeszcze obraz Call of Duty: Black Ops na kompie poraźcie mi co muszę zrobić żeby uruchomić tą gierkę na LT2 przez który abgx ją przepuścić 1.0.5. czy 1.0.6 ??
    aktualnie mam dasha 599 i LT2
     
  8. vipvip

    vipvip Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam obraz na płycie (na dysk zrzuciłem go Imburnem) grałem w tą gierkę (z płyty) jeszcze jak miałem xtrime1.6 ale nie pamiętam czy kiedyś ją przepuszczałem przez abgd-xsa czy nie, dodam że jest to wersja PL, ma dzień dzisiejszy trudno znaleźć obraz Pl w sieci jak wiesz dużo linków padło. Na pierwszej stronie tego tutka gość napisał że można gry XGD2 z AP2,5 przepuszczać wersją 1.0.6 - ja już nic nie kumam a grę wczoraj przepuściłem wersją 1.0.5 i nie ruszyła mi na konsoli tak się zastanawiam czy tam czasami jakiegoś patha nie trzeba dograć
     
  9. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
    Mam dla cb dobre wyjście przepuść to przez abgx 360 obraz iso zrobi ci on plik dvd i nagraj go w imgburn i ustaw parametry nagrywaki i powinno działać.
     
  10. vipvip

    vipvip Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam obraz na płycie (na dysk zrzuciłem go Imburnem) grałem w tą gierkę (z płyty) jeszcze jak miałem xtrime1.6 ale nie pamiętam czy kiedyś ją przepuszczałem przez abgd-xsa czy nie, dodam że jest to wersja PL, ma dzień dzisiejszy trudno znaleźć obraz Pl w sieci jak wiesz dużo linków padło. Na pierwszej stronie tego tutka gość napisał że można gry XGD2 z AP2,5 przepuszczać wersją 1.0.6 - ja już nic nie kumam a grę wczoraj przepuściłem wersją 1.0.5 i nie ruszyła mi na konsoli tak się zastanawiam czy tam czasami jakiegoś patha nie trzeba dograć
     
  11. vipvip

    vipvip Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przepuściłem już przez 1.0.5 i 1.0.6 i nadal nie działa
     
  12. koala20

    koala20 Banned

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie będzie działać, kolega złapał cichą aktualizacje.
     
  13. vipvip

    vipvip Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ciekawe jak niby miałbym złapać cichą aktualizację jak moja konsola nigdy nie widziała netu a need for speed hot pursuit działa ????
    to może jakieś inne sugestie proszę
     
  14. newlee

    newlee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wersja srt tej gry nic nie pomogła, abgx dodał topologie i mimio tego płyta nieobsługiwana.
    dodam, ze nie podłączałem wogóle interntu do konsoli.
     
  15. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak masz lt 2.0 i dash 599, to nagrywasz gry bez skanowania abgx'em. Wersja od srt ma w sobie już wgranego patcha ap.
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Skanuj abgx 1.0.5 nie wyżej!
     
  17. newlee

    newlee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywalem już sakanujac abgx 1.05 level 3 - nie działa, nagrywalm bez skanowania - nie dziala, w czym tkwi problem, zmarnowalem chyba ze 6płyt na ta gre.
    ma ktos werje na lt 2.0 chętnie odkupie...
     
Wczytywanie...

Poleć forum