1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call Of Duty - Black Ops PL - nie działa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez przemek_sbs2k, Kwiecień 26, 2011.

  1. przemek_sbs2k

    przemek_sbs2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    Obraz gry napewno dobrze nagrałem. Konsola wykrywa obrazek gry, a przy próbie uruchomienia robi się czarne tło i dalej nic nie idzie. Firmware napędu to LP+ 1.1

    Proszę o jakąś pomoc.

    Przemek
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Powodem są łatki dla AP25, a dokładniej ich brak.
     
  4. Shooter919

    Shooter919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz skanować obraz gry ABGX 1.0.5 automatycznie ci wgra ale to tylko na angielską wersje ci wgra bo na Polską nie ma tej łatki
     
  5. przemek_sbs2k

    przemek_sbs2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to z polską wersją nic nie zrobie ??
     
  6. Shooter919

    Shooter919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak na razie nic może za jakiś czas będzie łatka dla Polskiej wersji, miałem tak samo jak Ty i nagrałem angielską wersje.
     
  7. przemek_sbs2k

    przemek_sbs2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak dla pewności w ABGX ustawia się AutoFix na L2 czy na L3 ??
     
  8. Shooter919

    Shooter919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Autofix na L3
    na forum jest temat jak ustawić abgx do nagrywania na LT+
     
  9. przemek_sbs2k

    przemek_sbs2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mógłbys podesłać linka bo nie moge tego znaleść :/
     
  10. Shooter919

    Shooter919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
Wczytywanie...

Poleć forum