1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty Black Ops PL - problem LT 2.0

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez qba505, Grudzień 22, 2011.

  1. qba505

    qba505 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Konsola to arcade z LT2.0 dash dokładnie nie wiem jaki ale aktualizowany był przy przeróbce ~jakiś 1,5 mies. temu
    obraz coda to "Cot3DBlyX360-ISO-DOMORAMA" miał być PL język więc podejrzewam, że to samo co SZOPASQUAD ale pewien nie jestem, google mało mówi na temat tego obrazu.

    wypaliłem poraz 1 zapominajac o abgxie itd i był komunikat "płyta nie obsługiwana", poczytałem troche forum i pogoglowalem skonfigurowalem abgx, ktory pobrał sobie patche itd, teraz przy weryfikacji wszystko jest zielone obraz wypalony na verbatim pioneerem 216 z predkoscia 4x i nadal ten sam komunikat

    podpowie mi ktoś w czym problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    dostałeś flagę .pobierz inna wersje black opsa , do wersji PL nie ma patchy w bazie abgx
     
  4. qba505

    qba505 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    flagę tzn ? co to takiego, coś jak ban ?
     
  5. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    darmon przeciez kolega pisze , ze aktualizował dasch jakies pótora miesiaca temu, wiec na cicha aktualizację sie nie załapał . płyta nie obsługiwana jest to jednoznaczne z oflagowaniem konsoli .
     
  6. qba505

    qba505 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli póki co zostaje mi czekać na nowego LT ? a starsze gry typu Bad company 2 ew MW2 da rade ruszyc ? czy tez zadziała na nich ta flaga ?
     
  7. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    mw2 raczej nie odpali, bad company 2 pójdzie
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    a sprawdziłeś czy dobrze abgx360 wgrał ci patch do tego black opsa? i ap25 wygłada to tak dash 146 max lt 1.9 dashe 599/604 lt 19.1-2.0 i polecam użyć pogramu wavepatcher dostować kopie do dasha bo abgx360 wgrywa najnowsze patche i był ustawiony na autofix level 3?
     
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    1,5miecha temu to raczej nie ma cichej aktualizacji
     
  10. Kaliforn

    Kaliforn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Również mam podobny problem tyle ze ja mam slim lt 2.0 dash 13604 wypalilem również z Cot3DBlyX360-ISO-DOMORAMA i mialo byc z pl napisami, tyle ze mi dalej działają najnowsze gry np. Cod MW3.
     
  11. Kaliforn

    Kaliforn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Naprawiłem swój problem abgx360 ponownie wypalilem plyte i wszystko działa.
     
  12. xbob3kx

    xbob3kx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie a jeśli ja mam pódło po cichej i wypaliłem black ops, odczytałem z iso ID 5A0E3F5F ale nie mogę znaleść TU. Na stronkach jest 11 typów i żaden mi nie podchodzi... ani najnowszy ani najstarszy. W czym może być problem. Płytke wypaliło 100% i veryfikacja nic nie wykazała...
     
  13. patus

    patus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ten sam problem co wyżej, pomoże ktoś ? Uprzedzam ze przekopałem juz całe forum nic nie znalazłem :/
     
  14. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    gry XGD2_AP25 na konsoli z "cichą aktualizacją" odpalisz tylko* na LT v3.0

    *wszystkie, zabawy, czy tzw. "patenty z TU" do obejścia "cichej aktualizacji" dotyczyły gier XGD3, nikt, do tej pory nie "odpalił" tym sposobem gry XGD2_AP25;

    chcesz grać w gry XGD2_AP25? Wgraj LT v3.0, przepuść obraz przez nowego ABGX`a i wypal;

    p.s
    "uprzedzanie" to raczej polecam sobie odpuścić ponieważ o takim stanie rzeczy ZWŁASZCZA dla COD BO było już pisane wiele razy;
     
  15. patus

    patus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale chodzi o to ze ja nie mam "cichej" bo konsola NIGDY nie była podpinana do internetu. Kupiona jest miesiąc temu z LT 2.0. Nowe gry chodzą bez problemu, a te z AP 2.5 - "płyta nie jest obsługiwana".

    Problem w tym wlasnie ze na forum znalazłem tylko co zrobić po "cichej aktualizacji", ktorej ja nie miałem. Próbowałem również przepuszczać przez abgx według poradników, stosowałem Horizon i wgrywałem TU i cały czas ten sam problem :/
     
  16. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    pisałeś, że masz tą samą sytuację co "kolega" z cichą aktualizacją, teraz piszesz, że jej nie masz, jeśli nie masz to po prostu przepuszczasz gry XGD2_AP25 przez abgx360 v1.0.5, on dogra co trzeba i wszystko powinno Ci chodzić bez problemu, a tak na marginesie poza grami XGD2_AP25 to "zabezpieczenie" mają też gry XGD3, więc masz problem "tylko" z XGD2_AP25;

    p.s
    przeważnie jak gra Ci nie działa = wrzucaj "zrzut" z abgx`a
     
  17. patus

    patus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Faktycznie przeoczyłem ze kolega pisał o "cichej", sory za wprowadzenie w błąd.

    Przepuszczałem gry tak jak napisałeś i dalej to samo, pobiore nowy obraz, przepuszcze i jutro wkleje screena z abgx360.

    Dzięki za zainteresowanie, pozdro :)
     
  18. Penczki19

    Penczki19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. mam podobny problem jak koledzy a mianowicie od jakiegoś czasu męczę się z wypaleniem CoD 7 wersja taka sama czyli Cot3DBlyX360-ISO-DOMORAMA. zmarnowałem już multum płyt i nie wiem. moja przeróbka to LT 2.0 . problem w tym ze nie wiem czy moja konsola jest po "cichej" aktualizowałem ją jakieś 2 miesiące temu. po czym wgrałem LT 2.0 jakie są sposoby na wypalenie tej gry tak żeby mi działała. ostrzegam jestem troszkę zielony :p
     
  19. vipvip

    vipvip Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam obraz na płycie (na dysk zrzuciłem go Imburnem) grałem w tą gierkę (z płyty) jeszcze jak miałem xtrime1.6 ale nie pamiętam czy kiedyś ją przepuszczałem przez abgd-xsa czy nie, dodam że jest to wersja PL, ma dzień dzisiejszy trudno znaleźć obraz Pl w sieci jak wiesz dużo linków padło. Na pierwszej stronie tego tutka gość napisał że można gry XGD2 z AP2,5 przepuszczać wersją 1.0.6 - ja już nic nie kumam a grę wczoraj przepuściłem wersją 1.0.5 i nie ruszyła mi na konsoli tak się zastanawiam czy tam czasami jakiegoś patha nie trzeba dograć
     
Wczytywanie...

Poleć forum