1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of duty black ops problem POMOCY!!!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dafiorxd, Marzec 25, 2011.

  1. Dafiorxd

    Dafiorxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A więc tak.Ściągnąłem polską wersję call of duty black ops od szopasquad,włożyłem do najnowszego abgxa nagrałem
    i lipa.Włączam gre i jest czarny ekran.Liczę na szybką pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    915
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Narazie nie ma patchów ap25 do cod :bo i mw2 w wersji PL
     
  4. Dafiorxd

    Dafiorxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc nic się na to nie poradzi?Bo inni mówią że działa.
     
  5. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    ABGX dobrze skonfigurowany? jaka wersja przerobki ?? Aktualizowałes do najnowszego dasha ??
     
  6. Dafiorxd

    Dafiorxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ABGX skonfigurowany dobrze.Wersja przeróbki Lt+.Zaktualizowałem do najnowszego dasha ze względu na Kinecta
     
  7. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Jak już kolega wyżej powiedział, nie ma patchy AP 2.5 do tych gier. Musisz ściągnąć angielski release.
     
  8. Dafiorxd

    Dafiorxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I powinno działać?
     
  9. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    915
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    tak powinno działać.
     
  10. Dafiorxd

    Dafiorxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bo gdzieś przeczytałem o tej aktualizacji co ma ap25 i okazało się że ją wgrałem
    bo nie działa mi również CoD MW 2.
     
  11. karczewskicezary503

    karczewskicezary503 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam lt+ 1,9 i dziś nagrałem call of duty black ops...
    Spatchowałem go ap 2,5 i mam czarny ekran
    W abgx360 miałem wszystko na zielono.. nie wiem dlaczego nie chce chodzic
     
  12. piotr87a

    piotr87a Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sarajewo
    trzeba czekac na nowe patche do ap2.5
    narazie lt+1.9 +nowy dash 13599= czarny ekran
     
Wczytywanie...

Poleć forum