1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of duty : Black ops Problem z singlem playerem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez NesTeRlifee, Listopad 21, 2010.

  1. NesTeRlifee

    NesTeRlifee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wyspa Wolin
    Otóż nagrałem gre wszystko by było OK ale chodzi tylko zombi i multi a po filmiku pojawia się czarny ekran i tak jiuż zostaje co mam robić>?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    może spróbuj zainstalować na dysku albo po prostu coś nie tak z płytą.
     
  4. NesTeRlifee

    NesTeRlifee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wyspa Wolin
    Nagrywałem 2 razy i to samo a jak zainstalować na dysk?
     
  5. Kago

    Kago Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. NesTeRlifee

    NesTeRlifee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wyspa Wolin
    To samo moze brakuje mi jakies aktualizacj xboxa?
     
  7. Ice Crystal

    Ice Crystal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie było by problemu, gdybyś nie piracił i po ludzku kupił grę w sklepie :p
    Gwarantuję, że wtedy nie będziesz miał najmniejszych problemów tego typu :D
     
  8. NesTeRlifee

    NesTeRlifee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wyspa Wolin
    Wiesz jakoś nie mam ochoty kupic gre za 150 czy wiecej złoty i pograc 4-12 godzin i postawic na półce żeby jeszcze były w cenie normalnej to spoko
     
  9. lukaszwolfjanusz

    lukaszwolfjanusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A może ściągnąłeś jakąś wersje tylko na MP albo coś
     
  10. brt

    brt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdź obraz jakimś programem np abx360 i zobacz czy w obrazie nie ma jakichś błędów. Ja mam Black Opsa i działa bez problemu bez żadnych uaktualnien. Aha przy nagyrwaniu należy pamiętać o tym aby ustawić niską prędkość (2-4x). Myślę, że to jednak będzie coś z obrazem.
     
  11. NesTeRlifee

    NesTeRlifee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wyspa Wolin
    Powiecmy że sprawdziłem wykryło błąd czy coś da się z tym zrobic?
     
  12. Ice Crystal

    Ice Crystal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kasy bulić nie masz zamiaru, ale grać i owszem. Jak było Cię stać na konsolę to na gry też cię stać! I wcale nie jest to strata pieniędzy - ja jak przejdę grę i ogólnie się w nią nagram to po prostu wystawiam na allegro i po problemie. Poza tym jest teraz tyle tanich serii na xbox'a. I potem jeszcze wąty do twórców, że gry niedopracowane, z bugami wypuszczają. A niby z której kieszeni mają zakupić np. nowy silnik graficzny itp, co?:eek:
    PS. Co rozumiesz przez "normalną" cene??:confused:
     
  13. NesTeRlifee

    NesTeRlifee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wyspa Wolin
    Poprostu uważam że nie narazie nie bedę ciągnał od rodziców pieniedzy jeszcze nie pracuje może za 2-3 lata To może bede kupywał orginały żeby przez siec pograc
     
  14. cysio92

    cysio92 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pewnie w grze brakuje jakis plików musisz sciagnoc nowa
     
Wczytywanie...

Poleć forum