1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

call of duty black ops problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mohero7, Styczeń 13, 2013.

  1. Mohero7

    Mohero7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polkowice
    Witam mam problem z cod black ops a mianowicie jak wlaczam gre na swoim xbox360 elite to pisze ze plyta jest nieobslugiwana . Moja przerobka to LT 3.0 ,gra byla sciagana z torrentow. Gre nagrywalem na plyte z verbetima .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    moze byla zrobiona pod lt 2.0 , usun stary plik dvd i zrob ja od nowa abgx i wypal
     
  4. Mohero7

    Mohero7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polkowice
    Ale przeciez jak zrobie to samo to znow nie bedzie dzialac pewnie.
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    moze nie masz lt 3.0
     
  6. Mohero7

    Mohero7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polkowice
    Mam lt 3.0 ale moŻe to wina że black ops 1 ma ap25. Pewnie to wina tego ap. czy wiesz jak dac ap 20 ?
     
  7. RaksonPDZ

    RaksonPDZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Przedbórz, Bełchatów
    Przed chwilą nagrałem tą grę i mam problem. Wyskakuję żebym wyczyścił płytę miekką ściereczką itd.. ;/
     
  8. Mohero7

    Mohero7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polkowice
    A nagrałes gre na płycie z verbatima ?
     
  9. RaksonPDZ

    RaksonPDZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Przedbórz, Bełchatów
    Nie, nie było w sklepie ;/
     
  10. Mohero7

    Mohero7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polkowice
    Ohh To trudno . Jakbyś kupił z verbatima to by działalo . A podasz linka z kad sciagales black opsa ?? i jaka masz przerobke np. LT 2.0.
     
  11. RaksonPDZ

    RaksonPDZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Przedbórz, Bełchatów
    Ziomal, spróbuj zainstalować;] mi działa
     
  12. Mohero7

    Mohero7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polkowice
    Zainstalowałem na xboxie z płyty i **** to samo jest . Ale spróbuje to zrobic jeszcze raz
     
  13. Mohero7

    Mohero7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polkowice
    Ej spróbuje drugi raz ale mi pisze ze nie obsluguje plyty ale ok . Ide se zrobic kanapkę :) wrócę jak sie zainstaluje na moim x klocku
     
  14. RaksonPDZ

    RaksonPDZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Przedbórz, Bełchatów
    Ja zainstalowałem, włączyłem grę i mi się wyłączyło. Usunałem z dysku włączyłem i jakoś gra;] zobaczymy co będzie dalej ;]
     
    1 osoba to lubi.
  15. Mohero7

    Mohero7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polkowice
    a dziala multiplayer ?
     
  16. RaksonPDZ

    RaksonPDZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Przedbórz, Bełchatów
    Nie wiem, nie gram na multi ;]
     
  17. Mohero7

    Mohero7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polkowice
    aha bo ja mam golda na 3 miechy i sie pytam bo sciagam ta gre tylko dla multi bo jeszcze mam oryginala na kompa ;/
     
  18. RaksonPDZ

    RaksonPDZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Przedbórz, Bełchatów
    Wiesz że dostaniesz bana ?
     
  19. Mohero7

    Mohero7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polkowice
    SHITTT nie działa chociaz zainstalowalem...
     
  20. Mohero7

    Mohero7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polkowice
    ale ja gram na mw3 pirackim i nie mam bana ....
     
  21. RaksonPDZ

    RaksonPDZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Przedbórz, Bełchatów
    Prędzej czy później dostaniesz ;] zresztą poczytaj o tym.Tyle tego jest o tym
     
Wczytywanie...

Poleć forum