1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call Of Duty Black Ops problem...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Razer23, Listopad 23, 2010.

  1. Razer23

    Razer23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam Call Of Duty Black Ops oraz tekkena 6 ładnie wszystko wypaliłem na płyty... tekken chodzi OK.. ale problem tkwi w CoD... gdyż jak wkładam płyte do xboxa to nie czyta mi gry ale "Odtwórz DVD"
    Mam DB 9199
    Oto screen z abgx360 jaki wykonałem przed wypaleniem coda...
    [​IMG]
    co jest przyczyną gdyż do tej pory nie miałem takiego przypadku z żadną grą..
    PS. Czy jeżeli przerobie na to samo wave co tekken 6 to powinno ruszyć bez problemu ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomek135790

    tomek135790 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam dokładnie ten sam problem więc wszelkie odpowiedzi na tego posta mile widziane :D
     
  4. Czałula

    Czałula Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Maynooth, Ireland
  5. cysio92

    cysio92 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    nie koniecznie zwalony obraz tylko przerobiony na inny Wave
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    obraz patchowany na wave 3
    jaki masz ix?
     
  8. paysker

    paysker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szwecja
    posiadam taki sam obraz i u mnie wszystko chodzi, tylko brak możliwości grania online bo ban gwarantowany. a możne spatchowales ja a później znowu sprawdziłeś na abgx?? A DB mam te same co ty.
     
  9. Razer23

    Razer23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tzn nic nie patchowałem.. taki obraz jaki pobrałem od razu przepuściłem przez abgx360 i wypaliłem na krążku ...
     
  10. Razer23

    Razer23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. skwierczyq

    skwierczyq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam dokładnie ten sam obraz i iX Lt 1.1, więc nic nie patchowałem. Nagrywałem 2 razy, bo myślałem, że to wina nagrania. I 10 w błoto -.-
     
Wczytywanie...

Poleć forum