1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Call of Duty: Black Ops - PROBLEMY

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Jechu, Listopad 10, 2010.

  1. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Tutaj piszcie swoje problemy dotyczące przejścia gry :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. stasimon

    stasimon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No to ja zaczne. Prosba o pomoc w jednej z ostatnich misji. Zaczyna sie wychodzac z kontenera i w pierwszej kolejnosci wbijamy klucz w szyje pierwszego wroga. Potem biegniemy za Reznovem, zatrzymujemy sie przy kontenerach gdzie widac przechodzacych 3 zolnierzy. Biegniemy dalej i zatrzymujemy sie przy budynku, Reznov sie wychyla, widac jak jeden zolnierz stoi w slupie swiatla. W tym momencie nie wiem co dalej zrobic, po chwili slysze ze mnie wykryli i jestem martwy. Co tu trzeba zrobic?
     
  4. anchelutte

    anchelutte Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  5. NonbankSpace

    NonbankSpace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2010
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowa Sól
    Albo jak Reznov rozmawia przez krótkofalówkę to musisz zabić go z noża tego kolesia za którymś razem Ci się to uda :D
     
  6. MastreDziku

    MastreDziku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    śląsk
    Witam! Sorry za offtop ale nie mogę utworzyć nowego tematu :/ Otóż mam problem z Black Ops... Nie mogę ukończyć pierwszej misji (Operation 40) i nie dlatego że nie umiem :p Otóż gdy zabijam Fidela, uciekam z budynku, czekam na wsparcie Carlosa, następnie przyjeżdża pancernik i za chwilę wybucha i kończę misję z wynikiem że moje czynności przyniosły śmierć na mój oddział. Próbowałem już wszystkiego, zawsze ten sam wynik. Patrzyłem Gameplay na YouTube i tam poprostu kiedy wybucha pancernik wołają mnie i można iść dalej a u mnie zawsze śmierć oddziału. POMOCY! Miał tak ktoś? Moja wersja Gry to Call.of.Duty.Black.Ops.READNFO.XBOX360-FW, wszystkie testy abgx na zółto, wszystko gra a tu PSIKUS! Pomóżcie.

    Jesteś świeżakiem to nie możesz, szukaj na przyszłość / Jechu
     
  7. redman89

    redman89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    O ile się nie mylę to masz do wzięcia działo i z niego rozwalasz wszystkich. Daj link do tego gameplaya z youtube żebym wiedział dokładnie bo nie jestem w domu i nie mam dostępu do xboxa
     
  8. RamzesPS

    RamzesPS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam misje z myśliwcem, gdzie nakierowuje swoich kolegów...oczyszczamy dom, pomieszczenie...i nagle wyskakuje mi taki błąd"
    "Code texture 6 'shadowmapSamplerSun' isn't valid. Material='mc/mtl_t5_veh_sr_decal', tech=pimp_technique_/probe_8dfo2d70, techType=10.
    Czy ktoś wie co to jest za błąd?
    Z góry dziękuje za odpowiedź.

    Ponawiam pytanie...
     
  9. MastreDziku

    MastreDziku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    śląsk
    YouTube - Call of Duty: Black Ops Walkthrough: Level 1 - Part 2 (100% Intel) [HD] (PS3/X360/PC)

    na filmiku na 3:27 Carlos mówi NOW, HURRY MY FRIENDS i potem ida sobie na pole trzciny cukrowej a u mnie dokładnie wtedy dostaje komunikat YOUR ACTIONS CAUSED YOUR TEAMMATE DEATH nie ważne czy wybiję wszystkich czy nie i nie ważne którędzy bym poszedł :/ Na całej planszy nie ma żadnego działa. Pomocy.
     
  10. anchelutte

    anchelutte Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tam masz tylko postrzelac i leciec do trzcin tam zjedziesz po linie do samolotu.
     
  11. wiehl

    wiehl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam dokładnie to samo co @MastreDziku. Co robic? :(
     
  12. armani222

    armani222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam prosze o pomoc jak wylaczyc limit czasowy w call of duty black ops jak sie gra na podzielonym ekranie jak sie gra we dwoch na jednym tv ...??
     
  13. MastreDziku

    MastreDziku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    śląsk
    Właśnie gdy chcę lecieć do trzcin to albo umieram , nawet gdy nikt do mnie nie strzela albo moja druzyna umiera niby z mojego powodu :(
     
  14. MastreDziku

    MastreDziku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    śląsk
    Mam pewną teorię. Mam napęd Benq któremu na 2 dni przed zagraniem w Balck Ops wrzuciłem nowy flash iXtreme LT 1.2 bo słyszałem, że lepiej chodzi z nowym DashBoardem. Dałem płytkę z grą bratu który ma konsolę ze starszym dashboardem i napędem hitachi-lg z flashem iXtreme 1.51 i on o dziwo przeszedł dalej od pierwszego razu :/ Więc Wziąlem płytke do siebie i ciul :/ to samo :/ Ma ktos jakąs teorię na ten temat?
     
  15. RamzesPS

    RamzesPS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ponawiam pytanie
     
  16. armani222

    armani222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam czy wie ktos moze jak wylaczyc czas jak sie gra na split-screenie na dwoch na jednym ekranie??w call of duty 5 byly takie opcje ze sie wchodzilo i zmienialo limit i mozna bylo wylaczyc calkowicie czas... a w black ops jest ustawione na 9 min i nie wiem gdzie to sie zmienia czy w ogole jest gdzies taka opcja czy poprostu zrobili tylko na 9 min :/ prosze o pomoc znawcow
     
  17. Patryk-247

    Patryk-247 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam a ja mam pytanko czy mozna jakos zgrac filmik nagrany z meczu Multiplayer na np pendrive a potem na kompa sobie go wrzucić
     
  18. chomick32

    chomick32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam problem z chyba 3-cią misją, tzn. z tą rakietą. No więc wysadziłem już rakietę, przeszedłem już dużą część tych "podziemi" czy raczej tuneli, lecz w jednym miejscu utknąłem. Jest to takie jakby laboratorium, i kręci się tam pełno wroga, no więc wpadam tam, robimy drakę z kumplami, wszystko ok, lecz do tego laboratorium idzie korytarz którym trzeba iść dalej, i z niego respownnują się wrodzy, nie mogę przejść tego odcinka, ponieważ co rusz pojawia mi się nowy przeciwnik.
    Może jakaś wskazówka jak Wy to przeszliście?
    PS. Gram na Veteranie
     
  19. karol1210

    karol1210 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Mam problem w misji, w której najpierw z Reznovem zakradam się do Steinera, a potem gram Hudsonem w tym kombinezonie... no więc zdejmuje kombinezon, idę kawałek i wyskakuje błąd:

    Błąd
    dobij for xmodel
    'c_rus_spetznaz_body2_g_larmoff" has more than 160 bones (see console for details)


    Wie ktoś o co chodzi ??
     
  20. uzydkownik

    uzydkownik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak zmienic język w tej grze?
    Mam wersję włosko- angielską, ale automatycznie włącza się włoski, a w opcjach nie ma możliwości zmiany języka
     
  21. armani222

    armani222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ma ktos pojecie jak wylaczyc limit czasu jak sie gra na dwoch na jednym tv... w call of duty 5 normalnie byla opcja gdzie mozna bylo wylaczyc czas a w black ops nie ma tej opcji albo jestem slepy albo producent dal ciala...
     
Wczytywanie...

Poleć forum